HP Spectre x360 15: Μικρότερα bezels, 4K OLED και αυξημένη ασφάλεια [CES 2020]

HP Spectre x360 15, HP Spectre x360 15: Μικρότερα bezels, 4K OLED και αυξημένη ασφάλεια [CES 2020]

Στην έκθεση CES 2020 είδαμε πολλά laptops που απευθύνονται σε ποικίλο κοινό. Ανάμεσα στις εταιρείες που παρευρέθηκαν στην έκθεση ήταν και η HP, η οποία παρουσίασε το HP Spectre x360 15.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Όπως και το μικρότερο μοντέλο, το Spectre x360 15 έχει gem-cut σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Επιπλέον, η εταιρεία κατάφερε να μειώσει τα bezels και χωρέσει μία οθόνη 15 ιντσών σε σώμα 14 ιντσών.

Με αναλογία οθόνης προς σώμα 90%, το Spectre x360 15 είναι μικρότερο κατά 17,36 χιλιοστά από το laptop της προηγούμενης γενιάς. Διαθέτει μία οθόνη 15,6 ιντσών OLED HDR 400, που αποδίδει πιο ζωντανά χρώματα, μεγαλύτερη αντίθεση και περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, η οθόνη έρχεται με anti-reflection και anti-fingerprint coating.

Το νέο Spectre x360 15 είναι εφοδιασμένο με 10th Gen Intel Core i7 επεξεργαστή και κάρτα γραφικών της Nvidia. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία που διαθέτει το laptop προσφέρει έως 17 ώρες αυτονομία, χάρη στην 2W 4K οθόνη. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Fast Charge της HP, η μπαταρία αναπληρώνει το 50% μέσα σε 30 λεπτά.

Η HP έχει εφοδιάσει το Spectre x360 15 με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το laptop έχει webcam με φυσικό διακόπτη απενεργοποίησης, κουμπί σίγασης μικροφώνου, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και Windows Hello IR κάμερα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το HP Spectre x360 15 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020 και η τιμή του θα είναι $1599.99 ή περίπου 1440 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.