HP Stream: Ανανέωση για την οικονομική σειρά φορητών και νέο μοντέλο στις 14 ίντσες

Η προσιτή σειρά φορητών υπολογιστών Stream της HP είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και έτσι η Αμερικάνικη εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση της και προσέθεσε νέο μοντέλο με οθόνη 14 ιντσών.

Η σειρά Stream παραμένει προσιτή με το μικρό μοντέλο Stream 11 να έχει τιμή που ξεκινά από τα 199 δολάρια και τη διάθεση του να ξεκινά στις 24 Αυγούστου. Το νέο μοντέλο Stream 14 έρχεται να αντικαταστήσει το μοντέλο με την οθόνη των 13 ιντσών στην αγορά και φέρνει όχι μόνο αυξημένες επιδόσεις αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία συγκρινόμενο πάντα με τον προκάτοχο του.

Ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Celeron τελευταίας γενιάς, ασύρματη κάρτα δικτύου 2×2 WiFi 802.11ac, έχει βάρος 1,44 κιλά, ενώ η αυτονομία του φτάνει τις 10 ώρες και 45 λεπτά. Η οθόνη του έχει ανάλυση 1.366×768 pixels και συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM. Στη θέση του σκληρού δίσκου έχει flash μνήμη χωρητικότητας 32GB και αναμένεται στις 7 Σεπτεμβρίου με τιμή 219 δολάρια και προ-εγκατεστημένα Windows 10.

HP Stream, HP Stream: Ανανέωση για την οικονομική σειρά φορητών και νέο μοντέλο στις 14 ίντσες

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.