HP ασύρματα ποντίκια με διάρκεια ζωής της μπαταρίας πάνω από δύο χρόνια

Η HP ανακοίνωσε δύο νέα ασύρματα ποντίκια laser τα X4000 και X5000 αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί είδηση. Είδηση αποτελεί ότι οι κοινές αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ που χρησιμοποιούν τους δίνουν διάρκεια ζωής 30 μήνες και 24 μήνες αντίστοιχα. Τα ποντικάκια της HP θα κοστίζουν 30 και 40 δολάρια Αμερικής. Οικονομία!

, HP ασύρματα ποντίκια με διάρκεια ζωής της μπαταρίας πάνω από δύο χρόνια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Η Logitech έχει βγάλει ποντίκια, όπως το M515 και το Μ510, που υποστηρίζει πως η μπαταρία τους διαρκεί δύο χρόνια.
https://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/7759
Πριν μερικά χρόνια είχε βγάλει το Logitech Marathon Mouse M705 που υποτίθεται πως η μπαταρία του κρατούσε 3 χρόνια.
https://www.logitech.com/en-gb/for-business/products/mice/devices/9428

johny88

Εγω εχω ενα Turbo-X ποντικι.Το χρησημοποιω τουλαχιστον 3-4 ωρες την ημερα αλλα εχει διακοπτη απο κατω και το κλεινω τις υπολοιπες ωρες. Παιρνει 2 ΑΑ μπαταριες που τις ειχε μες στη συσκεβασια. Πανω γραφαν ALKALINE BATTERIES και κατι αλλα κινεζικα… Μου κρατησαν ενα χρονο και κατι. Μετα εβαλα 2 αλλες που βρηκα πεταμενες σε ενα συρταρι… και μετα απο 6-7 μηνες ακομα δουλευει. Πιστευω οτι αν ενα ποντικι εχει διακοπτη ON-OFF και του βαλεις καλες αλκαλικες μπαταριες βγαζει ανετα 2 χρονια.

Απόστολος

Έχω εδώ και 2 χρόνια το Logitech Marathon Mouse M705. Το δουλεύω περίπου 5 ώρες την ημέρα και εαν και έχει διακόπτη on – off καμιά φορά το ξεχνάω στο on για κανα 12ωρο. Πρόσφατα κοίταξα το status battery και είδα πως μετά απο 2 χρόνια και χρήση είναι ακόμα στο 80% πιστεύω θα βγάλει άλλα 5 χρόνια σίγουρα. Best Choise ever!

alexandros

marathon 705 εδω και 4-5 μηνες. δεν το κλεινω ποτέ απο κάτω.
8 ωρες περιπου χρηση καθε μερα, 90%-943 μερες ακομα!!!
by the way η HP ειχε ανεκαθεν θεμα με τις μπαταριες τουλαχιστον στις φωτογραφικες μηχανες που εχω εμπειρια…

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΑ Η’ ΑΑΑ ΠΟΣΟ
ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ??
DURACELL
PANASONIC
SONY
HITACHI
ENERGIEZER
KAI ΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΛΚΑΝΙΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ???

alexandros

σημερα τελειωσαν οι μπαταριες στο 705 μου (δειτε σχολιο #5)
χρηστος εξαρταται απο το που τις χρησημοποιεις, εμενα ας πουμε στο logitech marathon 705 μου αντεξαν 2 χρονια χωρις να κλεισω ποτε το ποντικι και με μεγαλη χρηση καθημερινα.
σ’ενα τηλεκοντρολ θα αντεχαν περισσοτερο χρονο, σε μια φωτογραφικη μηχανη πολυ λιγοτερο,
παντως σε ιδιες συνθηκες χρησης θα’ταν χρήσιμο να ξερουμε ποια-ες αντεχουν περισσοτερο 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.