HP Designjet Z6100 – Νέα σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους

, HP Designjet Z6100 – Νέα σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθουςΗ HP ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους HP Designjet Z6100, που απευθύνεται σε παροχείς εκτυπωτικών υπηρεσιών και σε επαγγελματίες που κάνουν χρήση τεχνικών εκτυπώσεων, όπως γραφίστες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς προσφέροντας τους μία γρήγορη & αξιόπιστη λύση με ιδιαίτερη συνέπεια & ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων.

Η σειρά ΗΡ Designjet Z6100 υποστηρίζει τις τεχνολογίες διαχείρισης χρώματος, ΗΡ DreamColor, ένα πιστοποιημένο σύστημα από τεχνολογίες χρωμάτων, όπως το ενσωματωμένο φασματο-φωτόμετρο με τεχνολογία χρωμάτων i1 και τεχνικές που διευκολύνουν την παραγωγή χρωμάτων με συνέπεια, ακρίβεια, & προβλεψιμότητα ακόμα και αν οι εκτυπώσεις διαχωριστούν μεταξύ εκτυπωτών HP Designjet Z6100 ή αν δημιουργηθούν επανεκτυπώσεις, ανεξαρτήτως περιβαλλοντικών συνθηκών. Επίσης, με το ενσωματωμένο φασμοτο-φωτόμετρο της ΗΡ ευνοείτε η δημιουργία απόλυτα προσαρμοσμένων ICC Profiles με ακριβή βαθμονόμηση.

Tα μοντέλα της σειράς HP Designjet Z6100, διαθέσιμα σε διαστάσεις 1.067mm και 1.524mm, έχουν την δυνατότητα να μειώνουν τον απαιτούμενο χρόνο εκτύπωσης παράγοντας εκτυπώσεις μεγέθους έως και 100m2/ώρα, ενώ η νέα τεχνολογία HP Double Swath & οι 8 κεφαλές HP επιτρέπουν μία πιο φαρδιά διαδρομή εκτύπωσης έως 46mm καθώς επίσης και υψηλή συχνότητα ψεκασμού. Επιπλέον, ο νέος αισθητήρας Optical Media Advance, υποστηρίζει τον έλεγχο μέσων με τρόπο που επιτρέπει εκτυπώσεις εξαιρετική ποιότητας σε ακόμα υψηλότερες ταχύτητες.

Τέλος, η δυνατότητα αύξησης του εκτυπωτικού όγκου, η μείωση των χρόνων παράδοσης, η παροχή υψηλής ποιότητας εφαρμογών εκτύπωσης & ταυτόχρονα η διατήρηση υψηλής ποιότητας χρωμάτων της νέα σειράς HP Designjet Z6100 υποστηρίζεται & από το σύστημα οκτώ μελανιών ΗΡ Vivera και το σετ 3 μαύρων μελανιών της HP, μαύρο ματ, μαύρο φωτογραφικό και ανοικτό γκρι για ομαλές μεταβάσεις, πραγματική ουδετερότητα γκρι & πυκνότητα μαύρου. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκτυπώσεων διάρκειας σε ποικιλία μέσων HP, ανθεκτικών στο νερό και στο ξεθώριασμα για πάνω από 1 χρόνο χωρίς επικάλυψη και 3 χρόνια με επικάλυψη εάν εκτίθενται κοντά σε παράθυρο, & 200 χρόνια1 εάν διατηρηθούν μακριά από το ηλιακό φως.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η νέα σειρά HP Designjet Z6100 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου 2007 σε τιμή που θα ξεκινά από 12.990 ευρώ. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.