HP Designjet Z6100 – Νέα σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους

, HP Designjet Z6100 – Νέα σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθουςΗ HP ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους HP Designjet Z6100, που απευθύνεται σε παροχείς εκτυπωτικών υπηρεσιών και σε επαγγελματίες που κάνουν χρήση τεχνικών εκτυπώσεων, όπως γραφίστες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς προσφέροντας τους μία γρήγορη & αξιόπιστη λύση με ιδιαίτερη συνέπεια & ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων.

Η σειρά ΗΡ Designjet Z6100 υποστηρίζει τις τεχνολογίες διαχείρισης χρώματος, ΗΡ DreamColor, ένα πιστοποιημένο σύστημα από τεχνολογίες χρωμάτων, όπως το ενσωματωμένο φασματο-φωτόμετρο με τεχνολογία χρωμάτων i1 και τεχνικές που διευκολύνουν την παραγωγή χρωμάτων με συνέπεια, ακρίβεια, & προβλεψιμότητα ακόμα και αν οι εκτυπώσεις διαχωριστούν μεταξύ εκτυπωτών HP Designjet Z6100 ή αν δημιουργηθούν επανεκτυπώσεις, ανεξαρτήτως περιβαλλοντικών συνθηκών. Επίσης, με το ενσωματωμένο φασμοτο-φωτόμετρο της ΗΡ ευνοείτε η δημιουργία απόλυτα προσαρμοσμένων ICC Profiles με ακριβή βαθμονόμηση.

Tα μοντέλα της σειράς HP Designjet Z6100, διαθέσιμα σε διαστάσεις 1.067mm και 1.524mm, έχουν την δυνατότητα να μειώνουν τον απαιτούμενο χρόνο εκτύπωσης παράγοντας εκτυπώσεις μεγέθους έως και 100m2/ώρα, ενώ η νέα τεχνολογία HP Double Swath & οι 8 κεφαλές HP επιτρέπουν μία πιο φαρδιά διαδρομή εκτύπωσης έως 46mm καθώς επίσης και υψηλή συχνότητα ψεκασμού. Επιπλέον, ο νέος αισθητήρας Optical Media Advance, υποστηρίζει τον έλεγχο μέσων με τρόπο που επιτρέπει εκτυπώσεις εξαιρετική ποιότητας σε ακόμα υψηλότερες ταχύτητες.

Τέλος, η δυνατότητα αύξησης του εκτυπωτικού όγκου, η μείωση των χρόνων παράδοσης, η παροχή υψηλής ποιότητας εφαρμογών εκτύπωσης & ταυτόχρονα η διατήρηση υψηλής ποιότητας χρωμάτων της νέα σειράς HP Designjet Z6100 υποστηρίζεται & από το σύστημα οκτώ μελανιών ΗΡ Vivera και το σετ 3 μαύρων μελανιών της HP, μαύρο ματ, μαύρο φωτογραφικό και ανοικτό γκρι για ομαλές μεταβάσεις, πραγματική ουδετερότητα γκρι & πυκνότητα μαύρου. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκτυπώσεων διάρκειας σε ποικιλία μέσων HP, ανθεκτικών στο νερό και στο ξεθώριασμα για πάνω από 1 χρόνο χωρίς επικάλυψη και 3 χρόνια με επικάλυψη εάν εκτίθενται κοντά σε παράθυρο, & 200 χρόνια1 εάν διατηρηθούν μακριά από το ηλιακό φως.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η νέα σειρά HP Designjet Z6100 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου 2007 σε τιμή που θα ξεκινά από 12.990 ευρώ. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

H HP εξαγοράζει την Poly (πρώην Plantronics)

H εξαγορά της πάλαι πότε Plantronics και πλέον Poly από την HP θεωρείται ότι δεν αφορά μόνο στην αγορά των ακουστικών.

Gear HP Windows 11

Η HP παρουσιάζει τα νέα της All in One PC

Εκτός από το μοντέλο των 34 ιντσών, η HP λανσάρει μία νέα γκάμα All in One PC με Windows 11.

Computers HP

Polaris: Υπερυπολογιστής exascale θα τεθεί σε λειτουργία αρχές του 2022

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η Hewlett Packard Enterprise εισέρχονται στην exascale εποχή παρουσιάζοντας έναν νέο υπερυπολογιστή.

Gear HP

Νέες οθόνες HP σχεδιασμένες για την εργασία, το σχολείο και το παιχνίδι

Η HP ανακοίνωσε νέες οθόνες για επιχειρήσεις και καταναλωτές για την υποστήριξη του υβριδικού μοντέλου εργασίας και τις ευέλικτες μαθησιακές πλατφόρμες.