Η Poco ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των laptop με δύο μοντέλα

Poco, Η Poco ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των laptop με δύο μοντέλα

Η Poco φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει και στην αγορά των laptop και μάλιστα ετοιμάζει ντεμπούτο με δύο μοντέλα. Δύο νέα μοντέλα μπαταριών πήραν πιστοποίηση BIS, με τις ονομασίες R15B02W και R14B02W, τα οποία προορίζονται για laptop και έρχονται από την Poco.

Μάλιστα, τα δύο μοντέλα μπαταριών προορίζονται όχι μόνο για το brand της Poco, αλλά και για το Mi brand της Xiaomi. Αυτό ίσως σημαίνει ότι τα laptop που θα δούμε θα είναι rebranded laptop από τη Xiaomi, κάτι που βλέπουμε βέβαια να γίνεται συνέχεια στην αγορά των smartphones. Μη ξεχνάμε ότι πολλά Redmi μοντέλα έχουν κυκλοφορήσει ξανά υπό το brand της Poco.

Προς το παρόν βέβαια, η πιστοποίηση αφορά μόνο την αγορά της Ινδίας. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα 91mobiles μία αναζήτηση της μπαταρίας R15B02W βγάζει πως πρόκειται για τη μπαταρία του Xiaomi Pro laptop των 15,6 ιντσών. Βέβαια, περιμένουμε κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό κομμάτι των συσκευών, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε έως το 2021 για να μάθουμε περισσότερα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.