Η Redmi θα ανακοινώσει gaming laptop στις 14 Αυγούστου

, Η Redmi θα ανακοινώσει gaming laptop στις 14 Αυγούστου

Έχουμε δει αρκετούς κατασκευαστές smartphone να εισέρχονται τελικά και στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως βέβαια έχουμε δει και το αντίστροφο. Η Xiaomi έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δική της πρόταση στα gaming laptops, οπότε ήταν θέμα χρόνου το sub-brand της να κάνει την ίδια κίνηση.

Μέσω μίας εικόνας, που μας γνωστοποιεί την ύπαρξη του, η Redmi κάνει tease το επερχόμενο της gaming laptop. Το όνομα του θα είναι Redmi G, ενώ όπως αναγράφει η εικόνα του post θα ανακοινωθεί και επίσημα στις 14 Αυγούστου. Αυτό που βλέπουμε από τη φωτογραφία είναι πως η Redmi θα ακολουθήσει το trend των bezel-less laptop, με πολύ μικρά bezel περιμετρικά και πάνω από την οθόνη.

Στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπουμε μεγαλύτερο κενό, με το λογότυπο της εταιρείας και από κάτω τη webcam. Στα πλαϊνά βλέπουμε μία θύρα USB κανονικού μεγέθους και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Όπως παρατηρούμε, οι γωνίες της συσκευής έχουν αυστηρά κοψίματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επερχόμενο event.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!