iMac: Renders από τον ενιαίο curved Apple υπολογιστή

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η Apple έχει καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο αποκαλύπτει πως η εταιρεία ετοιμάζει ένα iMac που θα είναι κατασκευασμένο από ενιαίο curved γυαλί.

Ένας εντυπωσιακός All-in-one υπολογιστής

Το συγκεκριμένο iMac, εκτός από την οθόνη διαθέτει και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αφής. Φαίνεται ότι στη βάση της επεκταμένης οθόνης υπάρχει ένα κουτί που λογικά φιλοξενεί όλο το hardware του υπολογιστή.

Σύμφωνα με την πατέντα, η γυάλινη επιφάνεια μπορεί να είναι κατασκευασμένη από διάφανα, είτε επιχρισμένα, βαμμένα ή άλλα υλικά που έχουν υποστεί κάποιου είδους επεξεργασία για να προσφέρουν μη διαφανείς λύσεις. Επιπλέον, θα μπορούσαν να προσφέρονται λύσεις με ημιδιαφανή υλικά, τα οποία προκύπτουν με τη χρήση υφών ή frosted γυαλιού, και άλλα.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον design, που αποδεικνύει ότι η Apple θέλει να προσφέρει στους χρήστες ένα πιο ιδιαίτερο iMac υπολογιστή, ο οποίος θα μπορούσε να προέρχεται από το μέλλον.

iMac, iMac: Renders από τον ενιαίο curved Apple υπολογιστή

Ο Concept Creator σε συνεργασία με το LetsGoDigital δημιούργησαν και δημοσίευσαν renders του φουτουριστικού iMac. Η ποιότητα της δουλειάς του Concept Creator είναι αδιαμφισβήτητη. Οπότε, ήταν αναμενόμενο και τα συγκεκριμένα renders να είναι εντυπωσιακά.

Δεν γνωρίζουμε πότε, και αν, θα γίνει πραγματικότητα το συγκεκριμένο iMac. Τουλάχιστον όμως, μπορούμε μέχρι τότε να θαυμάζουμε τα renders, να το φανταζόμαστε πάνω στο γραφείο μας, και να περιμένουμε την επόμενη κίνηση της Apple.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Θα με περιόριζε όσον αφορά τη σταθερή απόσταση πληκτρολόγιου και οθόνης.

Agnostos13

Όσο σε περιορίζει και σε ένα laptop αντίστοιχα…

Prideous

Δεν είναι το ίδιο
Στο λαπτοπ έχεις να κανεις με μια οθόνη μέχρι 17 ίντσες
Στο θέμα των μακ η οθόνη είναι αρκετά μεγαλύτερη
Όποτε για να έχεις κοντά το πληκτρολόγιο θα τραβάς και την οθόνη ;
Δεν βολεύει καθόλου

Παναγιώτης

Το πληκτρολόγιο φαίνεται να βγαίνει

Ερμίνα

Απορώ γιατί ασχολείστε για κάτι που δεν θα συμβεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40 Ultra: Εξαντλήθηκε στην Κίνα στην πρώτη ανοιχτή πώληση

Μετά την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, το ολοκαίνουργιο Razr 40 Ultra της Motorola ξεκίνησε την πρώτη του ανοιχτή πώληση στην Κίνα.

Gear Apple featured WWDC

Apple AR/VR headset: Θα παρέχεται hands-on demo

Η Apple, στην εκδήλωση WWDC 2023, θα δώσει την ευκαιρία σε ορισμένους προγραμματιστές και συμμετέχοντες να δοκιμάσουν το νέο AR/VR headset.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi 12: Specs, renders και κουτί λιανικής

Η Redmi αποκάλυψε το Redmi 12C τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει το vanilla Redmi 12 σύντομα.

Software Android Android Smartphones featured

Android 14: Με λειτουργία υγείας της μπαταρίας σε τηλέφωνα και tablets

Το Android δεν έχει μια λειτουργία Battery Health όπως το iOS που να δείχνει τη μέγιστη υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής.