Από τα μέσα του 2013 θα ξεκινήσει η εμφάνιση των πρώτων επεξεργαστών επόμενης γενιάς Intel Haswell αρχιτεκτονική 22nm που θα συνοδεύσουν νέα ultrabooks με Windows 8. Η γκάμα περιλαμβάνει 14 μοντέλα Core i5 και Core i7 που θα τοποθετούνται στο νέο socket LGA 1150. Το πιο ισχυρό μοντέλα θα είναι ένα τετραπύρηνος Core i7 χρονισμένος στα 3.5GHz με 8MB μνήμη cache και GPU HD4600.
Intel Haswell, Επεξεργαστές για ultrabooks επόμενης γενιάς με Windows 8
Πέμπτη, 13/12/2012 · Κώστας Βλαχάκης
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ
Τετάρτη, 08/03/2023 · Σπύρος Τζάνης
Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.
Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν
Παρασκευή, 03/03/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.
Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%
Τετάρτη, 01/02/2023 · Σπύρος Τζάνης
Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.
Intel: Μείωση των εσόδων κατά 32% το δ’ τρίμηνο του 2022
Παρασκευή, 27/01/2023 · Σπύρος Τζάνης
Μείωση των εσόδων της κατά 32% στα 14 δισ. δολάρια ανακοίνωσε για το δ’ τρίμηνο 2022 η Intel, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για έσοδα ύψους 14,46 δισ. δολάρια.
νεο σοκετ ε? βλακεια…
Λένε όμως ότι θα ναι η τελευταία φορά που αλλάζει το socket.
Από κει κι έπειτα, ενσωματωμένοι επεξεργαστές
με Windows 8 εεεεεεεεεε πολύ καλο!!!!!!