Iris Pro CPU, Έρχεται ξεκλείδωτη στη νέα πλατφόρμα Broadwell της Intel

Η Intel πρόσφατα ανακοίνωσε τον ερχομό μιας νέας Iris Pro CPU στην επόμενη πλατφόρμα Desktop για το 2014, Broadwell. Η High-end λύση της Intel στους επιταχυντές γραφικών, Iris Pro, εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2013 σε κάποιους Haswell επεξεργαστές και μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικά για mobile CPUs, όπως αυτή του πιο πρόσφατου Retina Macbook Pro.

Πλέον, οι χρήστες desktop που δεν επιθυμούν την εγκατάσταση ξεχωριστής GPU θα έχουν στην διάθεσή τους μια ταχύτερη λύση on-board.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς η νέα CPU με Iris Pro της Intel, προς χαρά των enthusiasts θα είναι εντελώς ξεκλείδωτη! Αυτό σημαίνει πως πολλαπλασιαστής, strap, μνήμη και uncore θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και η Intel θα παρέχει ένα σετ από εργαλεία για τον υπερχρονισμό τους. Το όρια αυτού του υπερχρονισμού δεν μας είναι ακόμη γνωστά.

Η νέα σειρά Broadwell της Intel θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο μισό του 2014. Δυστηχώς, δεν αναφέρθηκε αν το Iris Pro θα είναι και αυτό με την σειρά του διαθέσιμο άμεσα με τους πρώτους Broadwell επεξεργαστές ή αν θα έρθει αργότερα.

Iris Pro CPU, Iris Pro CPU, Έρχεται ξεκλείδωτη στη νέα πλατφόρμα Broadwell της Intel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

Ποπο γουστάρω! Το flash player θα παίζει άνετα, άσε που το youtube θα πετάει! 🙂

Gmis

μια χαρουλα !! Πολυ καλη προταση.

Cross

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για αγορα νεου επεξεργαστη για gaming χρηση και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εναν Intel i5-2500 cpu @ 3.30 GHz.. Καταρχας, σκοπεύω να δωσω 250-300 ευρω για τον νέο επεξεργαστη. Αξίζει να παρω καινουργιο με αυτα τα λεφτα? θα εχει διαφορα μεγαλη απο τον παλιο? Και αν ναι ποιον μου προτεινετε απο Intel? Επισης, θα τον σηκωνει η motherboard μου? Δεν ξερω και πολυ απο αυτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.