Kingston SSDNow V+ Series

Η Kingston Technology παρουσιάζει στην αγορά το νέο μέλος της οικογένειας των solid-state drives SSDNow, το SSDNow V+ Series. Το SSDNow V+ Series της Kingston διατίθεται σε πολλές χωρητικότητες και έχει υψηλότερη και γρηγορότερη επίδοση ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών που αναζητούν τη μέγιστη επίδοση για τα συστήματά τους. Ο δίσκος αυτός αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για καταναλωτές οι οποίοι αναζητούν έναν οικονομικό τρόπο για να αυξήσουν την επίδοση και τη διάρκεια ζωής των υπολογιστών τους.

, Kingston SSDNow V+ Series

Η Kingston συνεχίζει να επεκτείνει την οικογένεια των προϊόντων της σειράς SSDNow με λύσεις που ταιριάζουν σε όλα τα προφίλ καταναλωτών και στις απαιτήσεις. Με τους δίσκους SSDNow V+, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή επωφελείται από την εντυπωσιακή ταχύτητα ανάγνωσης random 4Κ που φτάνει έως και τα 6,300 IOPS, και την ταχύτητα εγγραφής random 4Κ που φτάνει έως και τα 291 IOPS. Ο δίσκος SSDNow V+ έχει απίστευτη συνεχή ταχύτητα ανάγνωσης έως και 220MB/sec και ταχύτητα εγγραφής έως και 180MB/sec.

Οι νέοι δίσκοι SSDNow V+ διατίθενται σε χωρητικότητα των 64GB μόνο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (περιοχή ΕΜΕΑ), ενώ οι χωρητικότητες των 128GB και 256GB αναμένεται να είναι διαθέσιμες το Σεπτέμβρη. Ο δίσκος SSDNow V+ χρησιμοποιεί ένα SATA interface και είναι εξαιρετικά ανθεκτικός καθώς αποτελείται από σταθερά τμήματα και παράγει λιγότερη θερμότητα από ένα συνηθισμένο σκληρό δίσκο. Επιπλέον, συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και τη γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές της σειράς Kingston SSDNow V+ Series:
• Συνολικός όγκος συνεχούς ανάγνωσης: 64GB, 128GB και 256GB – 220MB/sec.
• Συνολικός όγκος συνεχούς εγγραφής: 64GB – 140MB/sec.
128GB – 170MB/sec.
256GB – 180MB/sec.
• IOPS (Input and Output Operations per Second): Random 4K ανάγνωση – 6,300 IOPS
Random 4K εγγραφή: 64GB – 84 IOPS
Random 4K εγγραφή: 128GB – 158 IOPS
Random 4K εγγραφή: 256GB – 291 IOPS
• Form factor: 2.5″
• Interface: SATA 1.5Gb/sec. και 3.0Gb/sec.
• Χωρητικότητα**: 64GB, 128GB, 256GB
• Υποστηρίζει S.M.A.R.T.: Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
• Θερμοκρασίες αποθήκευσης: -40° C έως 85° C
• Θερμοκρασίες λειτουργίας: 0° C έως 70° C
• Διαστάσεις: 69.85mm x 100mm x 9.5mm
• Βάρος: 84 gr.
• Vibration operating: 2.7G
• Vibration non-operating: 20G
• Χαρακτηριστικά Ισχύος: Ενεργό: 2.6W; Αδρανές 0.15W
• Διάρκεια ζωής: 1 εκατομ. ώρες MTBF (Mean Time Before Failure)
• Operating Shock: 1500G
• Εγγύηση: συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TSiRKO

Ανυπομονώ για την ώρα που θα αντικαταστήσουν τους δίσκους μας αλλά μέχρι τώρα είναι πολύ μικροί και όταν δεν είναι μικροί είναι πολύ ακριβοί!

s.b

Μόνο θεωρητικά !
Ναι, μόνο θεωρητικά είναι γρήγοροι οι SSD !!!!
Όσοι έχουν δουλέψει netobοοκ με SSD ξέρουν τι λέω.
Ποιό αργά και απο τον θάνατο !!!!. (Βλέπε ASUS σειρά E)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung ssd

Η Samsung ανακοινώνει τον φορητό SSD 8TB T5 EVO

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τελευταίου φορητού SSD της, του T5 EVO με διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης έως και 8 TB.

Gear Samsung ssd

Ο ExaDrive SSD 100TB παίρνει την πρωτιά χωρητικότητας από τη Samsung

SSD χωρητικότητας 100TB ανακοίνωσε η Nimbus Data, εκθρονίζοντας έτσι τη Samsung που μέχρι πρότινος είχε τον SSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Πρόσφατα, η Samsung παρουσίασε ένας SSD, ο οποίος είχε χωρητικότητα 30TB και αποτελούσε τον SSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα του είδους του.

Computers Samsung ssd

Samsung PMI1643: SSD με χωρητικότητα στα 30TB

Η Samsung ανακοίνωσε τον PMI1643, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί τον SSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που ανέρχεται στα 30TB.

Computers ssd

Fixstars: Ο μεγαλύτερος SSD στον κόσμο με χωρητικότητα 13TB και τιμή 13.000 δολ.

Πριν από μερικά χρόνια οι SSD δίσκοι δεν ήταν τόσο κοινοί όσο σήμερα, είχαν πολύ μικρή χωρητικότητα και κόστιζαν μια περιουσία. Σήμερα συνεχίζουν να είναι ακριβοί σε σχέση με τους κανονικούς HDDs, αλλά πιο οικονομικοί από παλαιότερα και να λάβουμε υπόψη την μεγαλύτερη χωρητικότητα.