Lenovo ThinkBook 13s-IWL: Laptop με κομψό design και κατασκευή από αλουμίνιο

Lenovo ThinkBook 13s-IWL, Lenovo ThinkBook 13s-IWL: Laptop με κομψό design και κατασκευή από αλουμίνιο

Η σειρά των ThinkBook της Lenovo εστιάζεται στα ποιοτικά mid-range notebooks, αποφεύγοντας τη πολυμορφικότητατης σειράς Yoga και ενσωματώνοντας επαγγελματικές λειτουργίες που συναντάμε στα ThinkPad. Η εταιρεία προσπαθεί να προσελκύσει νέους επιχειρηματίες που ασχολούνται με την τεχνολογία, προσφέροντας ισχυρά και σχεδιαστικά ενδιαφέροντα laptops, όπως το Lenovo ThinkBook 13s-IWL.

Χαρακτηριστικά

Η οθόνη του ThinkBook 13s-IWL είναι μία 13,3 ιντσών IPS με ανάλυση FHD. Τα bezels στις πλευρές της οθόνης είναι ικανοποιητικά, ενώ τα πάνω και κάτω bezels είναι σχετικά μεγαλύτερα. Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει η κάμερα 720 ThinkShutter και τα μικρόφωνα.

Στο εσωτερικό του Lenovo ThinkBook 13s-IWL θα βρούμε τον Intel Core i7-8565U με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UHD 620, 16GB DDR4 μνήμη RAM και έναν SSD 512GB.

Lenovo ThinkBook 13s-IWL, Lenovo ThinkBook 13s-IWL: Laptop με κομψό design και κατασκευή από αλουμίνιο

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, το ThinkBook 13s-IWL έχει δύο USB 3.1, HDMI 1.4, USB type-C, κλασική θύρα ακουστικών και ανεξάρτητη θύρα φόρτισης. Η μπαταρία του είναι 45Wh και προσφέρει αυτονομία έως 10 ώρες.

Κατά τα άλλα, το Lenovo ThinkBook 13s-IWL έχει backlit πληκτρολόγιο, precision touchpad, δύο ηχεία 2W με Dolby Audio, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ζυγίζει 1.34 κιλά και οι διαστάσεις του είναι 307,6×216,4×15,9 χιλιοστά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Lenovo ThinkBook 13s-IWL

Διάσταση οθόνης: 13.3”
Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080
Επεξεργαστής: Intel Core i7-8565U (1.80GHz)
Μνήμη: 16GB
Σκληρός δίσκος: 512GB SSD
Κάρτα γραφικών: Intel UHD Graphics 620
Μνήμη κάρτας γραφικών: Shared

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά η τιμή του είναι κοντά στα 1300 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.