Lenovo ThinkVision LT1423p, Φορητό monitor με οθόνη 13.3 ιντσών και πενάκι

H Lenovo ανακοίνωσε το φορητό moniton ThinkVision LT1423p με οθόνη αφής 13.3 ίντσες τεχνολογίας LCD AH-IPS και ανάλυσης 1600×900 pixels με Gorila Glass. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερο monitor στο setup με τον υπολογιστή σας και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις και σύνδεση με καλώδιο (USB 3.0) ή ασύρματα μέσω Wi-Fi και διάρκεια ζωής έως και 10 ώρες.

Το Lenovo ThinkVision LT1423p αναμένεται να κοστίζει 349$ η έκδοση με το καλώδιο και 449$ η ασύρματη Wi-Fi.

, Lenovo ThinkVision LT1423p, Φορητό monitor με οθόνη 13.3 ιντσών και πενάκι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

άρε lenovo το ποιο σημαντικό δεν ανακοίνωσαν…………. τι επεξεργαστή φοράει πχ αν σε αυτά τα λεφτά φοράει x86 θα κάνει καλές πωλήσεις……… άμα είναι arm…………. harm θα το φάει

Νικόλας

καλά και πως χρησιμοποιείται αυτό το πράμα; θα έχω το notebook και με το άλλο χέρι θα κρατάω την δεύτερη οθόνη;

Lefteris Nt

Ενδιαφέρουσα πρόταση . Αν και περισσότερο χρήσιμο ίσως φανεί σε επαγγελματίες ( και κυρίως η έκδοση wi-fi ) , που θα μπορούν να κάνουν πράγματα χωρίς να είναι καθισμένοι στο γραφείο πίσω από μια οθόνη .
Εκτός βέβαια και αν προτιμάς να κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου μπροστά από την τηλεόραση , και όχι μπροστά στην οθόνη του σταθερού σου υπολογιστή .

Darth

@cVlachakis οχ……… ναι……… ε τότε η τιμή είναι στον θεό και μην μας γράφεις…. Ελλάδα αν έρθει 500 ευρώ θα είναι με την καλημέρα

Δημητράκης

Προορίζεται για Αρχιτέκτονες, designers και γραφίστες. Δεν είναι “just for fun”. Είναι κάτι ανάμεσα σε Bamboo και Cintiq της Wacom και η τιμή του σε σχέση με το δεύτερο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Ελπίζω βέβαια να έχει καλή απόδοση ως οθόνη. Εκμεταλλεύεται βασικά το γεγονός ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν πλέον ένα laptop και προτείνει μία οικονομική σχετικά λύση για γραφιστικά και σχεδιαστικά προγράμματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.