LG UltraFine: Λειτουργούν με παλαιότερα Macs, αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση

Οι νέες οθόνες UltraFine της LG προορίζονται κυρίως για τα τελευταία MacBook Pro της Apple. Ωστόσο, από έγγραφο που δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα της Apple μαθαίνουμε ότι οι οθόνες είναι συμβατές και με παλαιότερα Mac.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να αγοράσουν Thunderbolt 3 to Thunderbolt 2 αντάπτορα. Ωστόσο, το αρνητικό είναι ότι η ανάλυση δεν θα είναι ίδια, αλλά χαμηλότερη.

Αυτό σημαίνει ότι η 27 ιντσών 5K LG UltraFine οθόνη που θα έπρεπε να έχει ανάλυση 5120×2880 @ 60Hz στα τελευταία laptop της Apple, κατεβαίνει στα 3840×2160 @ 60Hz σε παλαιότερα Macs. Στα μοντέλα αυτά περιλαμβάνονται: 2013 Mac Pro, 13 και 15 ιντσών MacBook Pro από τα μέσα του 2014 και αργότερα, 11 και 13 ιντσών iMac από τέλη 2014, 21.5-inch iMac (Retina and non-Retina) από τέλη 2015 και νεότερα, 11 και 13 ιντσών MacBook Air από αρχές 2015.

Επομένως, όσοι έχουν τα παραπάνω μοντέλα και αγοράσουν την οθόνη της LG θα πρέπει να συμβιβαστούν με χαμηλότερη ανάλυση.

LG UltraFine older macs, LG UltraFine: Λειτουργούν με παλαιότερα Macs, αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

Η LG βγαζει πολυ ωραια monitor. Βεβαια πανω απο 1080p ή αντε 2κ ειναι υπερβολη. Προσωπικα θα αγοραζα μια οθονη πανω απο 2κ μονο αν εκανε 20-50 ευρω παραπανω απο καποια αντιστοιχη 2κ και παλι δεν ξερω οχι λογω τιμης αλλα πιστευω δεν υπαρχει κανενα οφελος για τετοιες αναλυσεις τουλαχιστον μετα μεχρι στιγμης δεδομενα πχ μια ταινια ειναι 1080p ενα παιχνιδι για να το παιξεις σε 2κ η 4κ θες 2πλη η 3πλη καρτα γραφικων των 500+ ευρω ποιος ο λογος και τι θα κερδισεις αν το κανεις…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.