MacBook Air με M1: Ξεπερνάει σε επιδόσεις τα MacBook Pro 16 με Intel i9

Macbook Air, MacBook Air με M1: Ξεπερνάει σε επιδόσεις τα MacBook Pro 16 με Intel i9

Το νέο MacBook Air με Apple M1 Silicon πέρασε από το Geekbench και μας εντυπωσιάζει, καθώς ξεπερνάει σε επιδόσεις ένα MacBook Pro 16 με Intel i9. Αν κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται αν όντως οι επιδόσεις του νέου SoC είναι τόσο καλές όσο μας λέει η Apple, φαίνεται πως τα benchmarks επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το MacBook Air, το πιο “αδύναμο” MacBook της σειράς μέχρι σήμερα, καταφέρνει να φτάσει τους 1.687 πόντους στο single-core και τους 7.433 πόντους στο multi-core test του Geekbench. Αυτό σημαίνει πως το μικρότερο MacBook Air είναι πιο δυνατό από το κορυφαίο MacBook Pro 16 με Intel i9 επεξεργαστή, καθώς το δεύτερο έχει καταφέρει να φτάσει τους 1.096 πόντους στο single-core και τους 6.869 πόντους στο multi-core τεστ.

Macbook Air, MacBook Air με M1: Ξεπερνάει σε επιδόσεις τα MacBook Pro 16 με Intel i9

Αυτό που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά αυτά τα αποτελέσματα είναι ότι το MacBook Air έρχεται με passive cooling, χωρίς τη βοήθεια κάποιου fan για ακόμη καλύτερη ψύξη. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα σε επιδόσεις από το MacBook Pro 13 με M1, το οποίο έρχεται με κανονικό σύστημα ψύξεις από fans. Βέβαια, πρέπει να δούμε και τις επιδόσεις των μηχανημάτων σε καθημερινή χρήση, αλλά από τα νούμερα τουλάχιστον έχουμε μία πολύ καλή πρώτη εικόνα.

Διαβάστε επίσης: Μάθε τα πάντα για τα MacBook Pro 13, MacBook Air και Mac Mini με M1 SoC

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.