MacBook Pro 2016: Με ενσωματωμένο Touch ID στο power button;

Σύμφωνα με νέες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Apple φαίνεται πως θα κάνει το MacBook Pro 2016 ακόμη πιο ασφαλές προσθέτοντας αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button, το οποίο λογικά θα είναι όμοιο με εκείνο που έχουμε συνηθίσει στο iPhone.

Αν και οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Apple, δεν είναι απίθανο να ισχύουν μιας και ήδη από τον Μάιο υπάρχουν φήμες που λένε ότι το macOS θα υποστηρίζει Touch ID ή τουλάχιστον κάποιο είδος βιομετρικής ασφάλειας.

Η ιδέα της ενσωμάτωσης του Touch ID σε laptop δεν είναι νέα καθώς, στο παρελθόν έχουμε δει την Apple να διερευνά την ιδέα, καταθέτοντας διάφορες αιτήσεις για αντίστοιχες πατέντες.

Το MacBook Pro 2016 αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές, καθώς οι πληροφορίες λένε πως εκτός από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ακούγεται ότι τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο θα αντικατασταθούν από OLED touch panel. Κάτι τέτοιο ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά για μια ακόμη φορά πρέπει να πούμε ότι μιλάμε για πληροφορίες που δεν είναι επιβεβαιωμένες από την Apple.

macbook pro 2016, MacBook Pro 2016: Με ενσωματωμένο Touch ID στο power button;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Θεικό, επιτέλους innovation 😀 (γιατι από άλλες εταιριες το μονο που βλέπουμε είναι αναδιπλούμενες οθόνες)

ΕΥΓΕ 😀 Ώρα να αντικαταστήσω το MacBook Pro μου ^_^

Κώστας Ζ.

@Λευτέρης, σιγα τα ωα ρε φιλε που θα αλλάξεις το PRO σου για ενα touch ID… Κοιτα μην έχουν κανει την πατατα και αφαιρέσουν καμια θυρα usb πάλι… Αν δεν έχεις το pro σου 3 χρόνια να ΜΗΝ το δώσεις… Του αδερφού μου 12αρι mid pro τρέχει σουπερ…μονο σε κανα μηνα μπορεί να του βαλει κανεναν ssd για να πετάει…
Μην βιαστεις για αυτό που βλέπουμε στο άρθρο!

Manolis

αυτό είναι το καλό με τα mac ότι μπορείς άνετα να το κρατήσεις αρκετά χρόνια χωρίς να έχεις μειωμένη εμπειρία χρήσης (μπαταρία, απόδοση, design, κτλ κτλ).

Καλοδεχόυμενες οι βελτιώσεις αν και συμφωνώ ότι δεν θα άλλαζα κι εγώ το δικό μου για το touch id. Το άλλο τώρα για το OLED touch panel από – και – κλείεται κατά τη γνώμη μου να αλλάξει σε κάτι τόσο πειραματικό το πληκτρολόγιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.