Microsoft Surface All-in-One PC: Έρχεται μέσα στο 2016

Η Microsoft φέρεται να εργάζεται σε ένα all-in-one σύστημα το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος, πιθανόν και εντός του τρέχοντος τριμήνου, κάτω από το όνομα Surface.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, προφανώς όχι από επίσημα χείλη, το επερχόμενο Surface All-in-One PC θα είναι μια εναλλακτική πρόταση του Surface Book 2. Ταυτόχρονα οι αναφορές αυτές θέλουν την Microsoft να καθυστερεί την κυκλοφορία του Surface Book 2 για το πρώτο μισό του 2017 αντί για το αρχικό πλάνο κυκλοφορίας στο δεύτερο εξάμηνο του 2016. Η καθυστέρηση αυτή δε, φαίνεται πως έχει να κάνει με την Intel μιας και το Surface Book 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει με τους επεξεργαστές Kaby Lake της Intel.

Αν όλες οι παραπάνω πληροφορίες, που δεν είναι κάτι άλλο από φήμες αυτή τη στιγμή, επιβεβαιωθούν τότε η Microsoft θα μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται σε ευθείας πορεία σύγκρουσης με την Apple μιας και πλέον θα έχει ανταγωνιστικό προϊόν και για την δημοφιλή σειρά All-in-One της Apple, τα iMac. Λίγοι μήνες υπομονής θα μας δώσουν απαντήσεις.

Microsoft Surface All-in-One PC, Microsoft Surface All-in-One PC: Έρχεται μέσα στο 2016

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Μετά τα surface pro,surface book άλλο ένα ευθέως ανταγωνιστικό μηχανάκι απέναντι στην Apple
Αν έχει specs καλύτερα από imac , design, ποιότητα κατασκευής με περισσότερες δυνατότητες (πχ gaming ) θα πάει καλά

tom

Εκείνο το έρμο το surface phone να δούμε πότε θα το ανακοινώσουν. Το φθινόπωρο η του χρόνου?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.