Νέα μοντέλα iMac 27 ιντσών με επεξεργαστές Intel 10ης γενιάς και οθόνη Retina 5K

, Νέα μοντέλα iMac 27 ιντσών με επεξεργαστές Intel 10ης γενιάς και οθόνη Retina 5K

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την αναβάθμιση των iMac 27 ιντσών, το οποίο έρχεται με αναβαθμισμένη οθόνη Retina 5K, SSD δίσκο σε όλα τα μοντέλα και επεξεργαστή Intel 10ης γενιάς.

Το βασικό μοντέλο iMac 27 ιντσών έρχεται με εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel i5, χρονισμένο στα 3.1GHz (Turbo Boost έως 4.5GHz), μνήμη RAM 8GB DDR4 (2.666MHz), κάρτα γραφικών Radeon Pro 5300 με μνήμη DGGR6 4GB και Gigabit Ethernet, μαζί με Magic Mouse 2 και Magic Keyboard στη τιμή των 2.046,05 ευρώ (τιμή Apple Γερμανίας).

Αν θέλετε όμως την απόλυτη πρόταση της εταιρείας, με Nanotexture glass, Intel Core i9 δέκα πυρήνων στα 3.6GHz (Turbo Boost έως 5.0GHz), 128GB DDR4 RAM, Radeon Pro 5700 XT με μνήμη GDDR6 16GB, 8TB SSD και 10 Gigabit Ethernet τότε πρέπει να βάλετε αρκετά πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 10.595,65 ευρώ. Στη τιμή περιλαμβάνονται τα Magic Mouse 2, Magic Keyboard και Magic Trackpad 2.

, Νέα μοντέλα iMac 27 ιντσών με επεξεργαστές Intel 10ης γενιάς και οθόνη Retina 5K

Όλα τα μοντέλα iMac περιλαμβάνουν το T2 Security Chip της Apple, ενώ πλέον όλες οι επιλογές δίσκων είναι SSD. Επιπλέον, η νέα Retina 5K οθόνη έρχεται με τεχνολογία True Tone για καλύτερη απόδοση χρωμάτων, φωτεινότητα έως 500 nits και υποστήριξη της γκάμας χρωμάτων P3. Τέλος, τα νέα μοντέλα έρχονται με FaceTime HD κάμερα για λήψη βίντεο έως 1080p, ενώ σε συνεργασία με το T2 chip προσφέρουν καλύτερη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου, χρωμάτων και exposure.

Οι παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα για τα νέα iMac, αν και δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα μας. Όλα τα μοντέλα μπορούν να έρθουν με προεγκατεστημένα τα Final Cut Pro X και Logic Pro X, με τιμή 329.99 και 229.99 ευρώ αντίστοιχα. Δυστυχώς τα νέα iMac δεν έχουν τη νέα εμφάνιση που περιμέναμε, κάτι που μάλλον η εταιρεία κρατάει για όταν κυκλοφορήσει μοντέλα iMac με ARM.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

μείον η ίδια εμφάνιση , τουλάχιστον έπρεπε να έχει έναν i7 στα 2 χιλιάδες + ευρώ που ξεκινάει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.