Νέος iMac Pro έρχεται μέσα στο 2022

, Νέος iMac Pro έρχεται μέσα στο 2022

Ο iMac επόμενης γενιάς που βρίσκεται υπό κατασκευή θα μπορούσε να ονομαστεί imac Pro σύμφωνα με το Dylandkt. Η συσκευή θα διαθέτει τα ίδια τσιπ M1 Pro και M1 Max, που παρουσίασε η Apple με τα μοντέλα MacBook Pro και θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει μια “πρόσθετη διαμόρφωση.”

Λέγεται ότι η Apple χρησιμοποιεί την ονομασία Pro, για να διαφοροποιήσει το επερχόμενο iMac από το iMac 24 ιντσών που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Σύμφωνα με τον Dylandkt, επειδή χρησιμοποιεί τα τσιπ M11 Pro και Max, η Apple την θεωρεί μία συσκευή “Pro” και την αποκαλεί iMac Pro.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το iMac θα διαθέτει οθόνη mini-LED 27 ιντσών με τεχνολογία ProMotion, αν και προηγούμενες φήμες έλεγαν πως η επόμενη γενιά iMac θα έχει μεγαλύτερη οθόνη. Σε αντίθεση με το iMac 24 ιντσών, το “iMac Pro” θα διαθέτει σκούρα και λεπτότερα πλαίσια.

Όσον αφορά το σχέδιο, θα μπορούσε να μοιάζει με το iMac 24 ιντσών και το Pro Display XDR. Η Apple έχει δοκιμάσει το face ID για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά δεν είναι ένα επιβεβαιωμένο χαρακτηριστικό της.

Το βασικό μοντέλο iMac θα διαθέτει μνήμη 16GB και αποθηκευτικό χώρο 512 GB. Όλα τα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με θύρα HDMI, υποδοχή κάρτας SD και πολλές θύρες USB-C/Thunderbolt, παρόμοια με το MacBook Pro. Λέγεται επίσης ότι περιλαμβάνεται μια θύρα Ethernet στο τροφοδοτικό.

Ο Dylandkt λέει ότι το iMac θα έρθει θα έχει αρχική τιμή από ή πάνω από 2.000$ και θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022. Το επερχόμενο iMac Pro θα αντικαταστήσει τα τρέχοντα μοντέλα iMac 27 ιντσών, που βασίζονται στην Intel.

Δεν έχουμε ακούσει πολλά για το μεγαλύτερο iΜac της Apple, αλλά ο Marc Gurman του Bloomberg επιβεβαίωσε πως η δημιουργία είναι στα σκαριά. Η Apple φαίνεται να διέκοψε τις εργασίες για το μεγαλύτερο iΜac για να εργαστεί στο μοντέλο 24 ιντσών, αλλά τώρα που το iMac 24 ιντσών είναι εκτός, η ανάπτυξη μπορεί να συνεχιστεί.

Ο αναλυτής οθόνης Ross Young είπε επίσης ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο iMac 27 ιντσών, με οθόνη mini-LED και τεχνολογία οθόνης ProMotion.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.