Νέοι iMac 2019: Με Intel Core i 9ης γενιάς και Retina οθόνη

νέοι iMac 2019, Νέοι iMac 2019: Με Intel Core i 9ης γενιάς και Retina οθόνη

νέοι iMac 2019, Νέοι iMac 2019: Με Intel Core i 9ης γενιάς και Retina οθόνη

Η Apple ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σειράς επιτραπέζιων υπολογιστών iMac, που προσφέρουν έως και διπλάσια απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. H νέα σειρά iMac ενσωματώνει έως 8 πυρήνες και επεξεργαστές Intel 9ης γενιάς για πρώτη φορά, καθώς και ισχυρές επιλογές γραφικών Vega, προσφέροντας εντυπωσιακές αναβαθμίσεις τόσο στις υπολογιστικές επιδόσεις, όσο και στις επιδόσεις των γραφικών.

Update: Η τιμή των νέων iMac 2019 στην Ελλάδα

Οι νέοι iMac 2019 είναι πιο γρήγοροι τόσο στις καθημερινές, όσο και στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες. Οι νέοι iMac θα είναι διαθέσιμοι σε Ελλάδα από την Τρίτη 26 Μαρτίου, ίδια μέρα με την κυκλοφορία των νέων iPad Air και iPad Mini.

νέοι iMac 2019, Νέοι iMac 2019: Με Intel Core i 9ης γενιάς και Retina οθόνη

Αυτή η ώθηση στην απόδοση, σε συνδυασμό με την εκπληκτική Retina οθόνη, τον κομψό all-in-one σχεδιασμό, την αθόρυβη λειτουργία, την ταχύτατη αποθήκευση και μνήμη, τη σύγχρονη συνδεσιμότητα και το λειτουργικό macOS Mojave, κάνουν τον iMac τον καλύτερο desktop υπολογιστή στον κόσμο.

Ο iMac 21,5 ιντσών διαθέτει πλέον τετραπύρηνους επεξεργαστές 8ης γενιάς, και για πρώτη φορά επεξεργαστές έξι πυρήνων, παρέχοντας έως και 60% ταχύτερη απόδοση, εν συγκρίσει με τον προκάτοχό του.

Ο iMac 27 ιντσών τώρα για πρώτη φορά διαθέτει επεξεργαστές έξι πυρήνων και οχτώ πυρήνων 9ης γενιάς, παρέχοντας μέχρι και 2,4 φορές ταχύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

νέοι iMac 2019, Νέοι iMac 2019: Με Intel Core i 9ης γενιάς και Retina οθόνη

Η οικογένεια επιτραπέζιων υπολογιστών iMac έχει κομψό σχεδιασμό με περίβλημα από αλουμίνιο και γυαλί, λεπτό προφίλ στα 5 χιλιοστά, ενώ διατίθεται μαζί με ταιριαστό, σχεδιαστικά, ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η σχεδιαστική υπεροχή του iMac προσφέρει μια καθαρή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που επιτρέπει την εστίαση στο περιεχόμενο.

Έχοντας ό,τι χρειάζονται και τίποτα που να μη μπορούν να κάνουν, οι χρήστες αγαπούν τον τρόπο με τον οποίο ο iMac ταιριάζει απόλυτα σε τόσο διαφορετικά περιβάλλοντα, από το σπίτι μέχρι τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ή ακόμα και σε ένα επαγγελματικό στούντιο.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Έχω βάλει στην αγγελία τον παλιό …. πάμε για τον ΝΕΟ !!

Κώστας Βλαχάκης

Το σκέφτομαι και εγώ. Τώρα είμαι με iMac 27 late 2013…

NikosAr

Μια από τα ίδια !!

Darth

και δεν του βαζεις εναν ssd να παρει μπρος το καιθμενη και λιγη ραμ αφου θα ανοιξει

Κώστας Βλαχάκης

RAM του έχω βάλει από τον πρώτο μήνα. Ειμαι στα 16GB. SSD το σκέφτομαι γιατι βαριέμαι να στήνω πάλι από την αρχή. Να μου πεις αν πάρω καινούργιο μηχάνημα πάλι θα στήνω, ναι αλλά μου γυαλίζει η 5K οθόνη του 27άρι.

Greg

Γιατι να στηνεις απο την αρχη; Macrium Reflekt κανεις κλωνο τον δισκο στον καινουριο και ολα δουλευουν αψογα

Κώστας Βλαχάκης

Θα το τσεκάρω όταν αποφασίσω να πάρω. Thanks.

dialteo

Πάντως το unboxing που είχες κάνει στον imac θα το θυμάμαι…λαχανιασμένος, ενθουσιασμένος, να παλεύεις με το κουτί και στο τέλος ένα όμορφο αποτέλεσμα! (‘παιδιά να και τα αυτοκόλλητα της apple για να τα κολλήσετε στο αυτοκίνητο…εε…όχι δεν τα κολλάμε’ χαχαχαχα)

Νίκος

21.5 iMac late 2012 με i5. Κάνοντας μια αναβάθμιση σε ram (16gb πλέον) & βάζοντας ssd, πήρε παράταση ζωής για χρόνια!

NikosAr

Σωστά τα λες

NtinosMD

αυτα λετε σαταναδες και τα soldαρει ολα ο Tim πλεον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.