Η Packard Bell κορυφαία και στην τεχνική υποστήριξη

Packard BellΗ Packard Bell, μία από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την MDI με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης σε όλους τους πελάτες της Packard Bell στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά οι κάτοχοι προϊόντων της Packard Bell των οποίων ισχύει η εγγύηση, μπορούν πλέον με ένα τηλεφώνημα στο 2104804500 να έρθουν σε επικοινωνία με τεχνικό της MDI προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η όποια δυσλειτουργία (προβλήματα εγκατάστασης λογισμικών, προβλήματα ρυθμίσεων) μπορεί να αντιμετωπιστεί τηλεφωνικώς. Εφόσον αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε ο τεχνικός της MDI θα προγραμματίσει την δωρεάν παραλαβή του προϊόντος. Κατόπιν ελέγχου του προϊόντος, ενημερώνεται ο πελάτης για τον απαιτούμενο χρόνο επισκευής του και ορίζεται η ημερομηνία για την επίσης δωρεάν παράδοσή του στον πελάτη.

Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των προϊόντων της Packard Bell καλύπτεται από διετή εγγύηση Pick up repair and return (PURR).

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers featured

O SSD που αγοράζεις μπορεί να μην είναι αυτός που πλήρωσες

Οι κατασκευαστές αλλάζουν τα εσωτερικά μέρη ενός SSD, χωρίς να ενημερώνουν για τις αλλαγές στα μοντέλα τους.

Computers ΙΒΜ

Η IBM δίνει πιστοποιήσεις σε developers κβαντικών υπολογιστών

H IBM μας φέρνει λίγο πιο κοντά στην εποχή του quantum computing, ανακοινώνοντας την πρώτη πιστοποίηση για προγραμματιστές.

Computers Microsoft Windows

Windows 95: Ανακαλύφθηκε κρυμμένο Πασχαλινό Αυγό μετά από 25 χρόνια

Ενα καλά κρυμμένο μυστικό στα Windows 95 περίμενε 25 ολόκληρα χρόνια για να αποκαλυφθεί!

Computers Windows 10 Microsoft

Windows 10: Διαθέσιμο το update που λύνει τα προβλήματα με τους εκτυπωτές

Δεν ήταν λίγες οι αναφορές χρηστών Windows 10 για προβλήματα του λειτουργικού με εκτυπωτές, μετά από το πρόσφατο συγκεντρωτικό update.