Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα

H Philips, μια εταιρεία θρύλος στα ηλεκτρονικά, για πάνω από 100 χρόνια παρείχε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Ήταν εκείνη που πρώτη εφηύρε το CD και μαζί με τη Sony το έφεραν στην αγορά. Επίσης, το κασετόφωνο και η πρώτη εγγράψιμη κασέτα βρίσκεται στην λίστα με τις εφευρέσεις της, για να έρθει να προστεθεί τώρα η οθόνη 19DP6QJNS.

Τι το ιδιαίτερο έχει και μιλάμε για εφεύρεση;

Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα, Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα

Μα φυσικά τις δύο ξεχωριστές ΑΗ-IPS οθόνες των 19 ιντσών που είναι ενωμένες σε μία βάση. Η συνολική διάσταση φτάνει τις 32 ίντσες με το πλαίσιό να είναι στα 2.5 χιλιοστά. Οι δύο οθόνες αυτές δεν είναι απλά σε σειρά ενωμένες, αλλά έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν έμπροσθεν 22.5° η κάθε μία δημιουργώντας αμβλεία γωνία. Εξαιτίας της εργονομικής της βάσης για μέγιστη προσαρμοστικότητα και άνεση είναι δυνατή και η ρύθμιση ύψους με εύρος 10 εκ.

Κάθε οθόνη φτάνει την ανάλυση 1280×1024 με 5ms χρόνο απόκρισης Grey2Grey, 1000:1 δυναμική αντίθεση, 250 cd/m² φωτεινότητα και γωνία θέασης 178/178. Συνδέονται ξεχωριστά και μέσω του software της κάρτας γραφικών σας, δίνεται η δυνατότητα προβολής σαν οθόνες σε σειρά ή σαν κλώνοι.

Η συνδεσιμότητα της οθόνης είναι αρκετά πλούσια παρέχοντας μία θύρα Displayport, μία VGA και 2xUSB 2.0 η αριστερή οθόνη και μία HDMI (με υποστήριξη MHL 720p), μία VGA και 2xUSB 2.0 η δεύτερη. Οι θύρες USB 2.0 δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης αρκετών περιφερειακών συσκευών όπως PDA, κάμερες και σκληρούς δίσκους.

Η οθόνη φέρει καινοτόμες τεχνολογίες όπως το FlickerFree για λιγότερη κόπωση των ματιών, το SmartTxt ώστε η ανάγνωση ψιλών γραμμάτων να είναι ξεκούραστη και πιο εύκολη, το SmartKolor ώστε κατά την επεξεργασία φωτογραφιών να έχετε την απόλυτη εμπειρία και πλούτο όλων των διαθέσιμων RGB χρωμάτων (16,7 εκατομμύρια).

Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα, Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα

Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα, Philips 19DP6QJNS: Δύο 19άρες οθόνες μας κάνουν μια 32άρα

Επεξηγήσεις:
• MHL: Mobile High Definition Link, είναι ένα περιβάλλον χρήστη για αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού από το smartphone σας ή άλλες φορητές high definition συσκευές.

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
yoda

Και γιατί ακριβώς αυτό το πράγμα θεωρείται εφεύρεση; Πήραν ό,τι τους είχε περισσέψει -2 panel προηγούμενης πενταετίας (μα καλά ανάλυση 1280×1024;;;)- και τα έβαλε στην ίδια βάση. WOW

mimis13

@yoda, είναι κάτι καινούργιο. κάτι που δεν υπάρχει, κάτι που δεν έχει ξαναδεί κανείς στο χώρο της τεχνολογίας. αυτό που λες ότι είναι ό,τι έχει περισσέψει, μπορεί και να ισχύει, μπορεί και όχι. αλλά μπορείς να αντιληφθείς πως αν αυτό είναι η αρχή, τι έχει μετά να ακολουθήσει; πρότινος έπαιρνες μία οθόνη 24” και ήσουν καλυμμένος. τώρα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη λόγω της εργονομίας της για δύο 19” που ισούνται με 32”… μετά θα είναι δύο 22” τετράγωνες που θα είναι full hd η κάθε μία και θα έχεις συνολική ανάλυση 4Κ ρυθμίζοντάς τες σε σειρά με συνολικές ίντσες σε ultra wide φάση…

Spiros

Ναι και μετα θα αγορασει ευκαμπτες οθονες qhd 4Κ απο τη Samsung.. ασε μας μορε.. ο καθενας κοιταει την τσεπη του..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.