Η Philips ανακοίνωσε μία νέα Ultrawide οθόνη, 49" με HDR 400 και κρυφή ενσωματωμένη κάμερα

Philips 499P9H, Η Philips ανακοίνωσε μία νέα Ultrawide οθόνη, 49" με HDR 400 και κρυφή ενσωματωμένη κάμερα
Η Philips ανακοίνωσε σήμερα μια ακόμη προσθήκη στις οθόνες ultrawide, με την SuperWide 499P9H. Αυτή η οθόνη διαθέτει αναλογία διαστάσεων 32:9, οθόνη 49″, ανάλυσης 5120 x 1440 (διπλή Quad HD) για ακριβή χρώματα και ανυπέρβλητη οριζόντια θέαση.
Η καμπυλότητα 1800r εξασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του πάνελ παραμένει στο οπτικό πεδίο του χρήστη και στην ίδια οπτική απόσταση χωρίς καμία διαβάθμιση ή αλλαγή χρώματος. Επίσης υποστηρίζει πιστοποίηση HDR 400 από την VESA, καθώς και μια αναδυόμενη κρυφή κάμερα με υποστήριξη για το Windows Hello.
Philips 499P9H, Η Philips ανακοίνωσε μία νέα Ultrawide οθόνη, 49" με HDR 400 και κρυφή ενσωματωμένη κάμερα
Από θέμα θυρών περιλαμβάνει USB Type C 3.1, μία θύρα RJ45 για ασφαλή επικοινωνία μεταξύ συσκευών και εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενο ύψος με περιστροφή και δυνατότητα κλίσης, στήριξη VESA για τον τοίχο. Επιπλέον, υποστηρίζει τεχνολογία Flicker-Free και λειτουργία LowBlue. Επίσης διαθέτει μία υποδοχή DisplayPort 1.4, και δύο HDMI 2.0 b.
Η νέα εντυπωσιακή οθόνη της Philips 499P9H θα είναι διαθέσιμη από 1.130 ευρώ.
Philips 499P9H, Η Philips ανακοίνωσε μία νέα Ultrawide οθόνη, 49" με HDR 400 και κρυφή ενσωματωμένη κάμερα
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.