Raspberry Pi Zero: Ανακοινώθηκε και κοστίζει μόλις 5 δολάρια

To Raspberry Pi είναι η κατάλληλη λύση για όσους θέλουν να φτιάξουν μόνοι τους τον δικό τους υπολογιστή και κυρίως για όσους θέλουν κάτι μικρό και οικονομικό. Με περίπου 20-35 δολάρια έχεις έναν από τους πιο οικονομικούς υπολογιστές στην αγορά, αλλά αν θέλεις κάτι ακόμη πιο οικονομικό έρχεται το νέο Raspberry Pi Zero.

raspberry pi zero, Raspberry Pi Zero: Ανακοινώθηκε και κοστίζει μόλις 5 δολάρια

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Raspberry Pi

Raspberry Pi 400: Πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο υπολογιστή

Το Raspberry Pi Foundation ανακοίνωσε το νέο Raspberry Pi 400, ένα πληκτρολόγιο που ενσωματώνει έναν μικρό, φορητό υπολογιστή.

Gear Raspberry Pi

Raspberry Pi 4: Διαθέσιμο με υποστήριξη 4K, 4GB RAM και τιμή 35 δολάρια Αμερικής

Το νέο Raspberry Pi 4 αποακλύφθηκε και μπορεί να υποστηρίξει ανάλυση 4K. Διαθέτει 4GB μνήμη RAM και η τιμή του ξεκινάει από τα $35.

Gear Raspberry Pi Raspberry Pi 3

Raspberry Pi 3: Μπορεί να τρέξει Windows 10

Μία νέα λειτουργία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Raspberry Pi 3 να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία των Windows 10 στη συσκευή τους. Μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες της Microsoft να τρέξει εφαρμογές x86 σε επεξεργαστές τεχνολογίας ARM, όπως ο Snapdragon 835, ήταν εν μέρει αποτυχημένες αφού η απόδοση τους δεν ήταν επαρκής.

Computers Raspberry Pi

Raspberry Pi 3 Model B+: Το νέο μοντέλο για την ημέρα “Παγκόσμιας σταθεράς π”

Κάθε χρόνο στις 14 Μάρτη γιορτάζεται η “Παγκόσμια σταθερά π” (π=3.14) και η Raspberry Pi θέλησε να τιμήσει την ημέρα αυτή με το νέο μοντέλο των μικρών και φτηνών υπολογιστών τσέπης, με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.