Razer Blade Stealth 13: Το πρώτο gaming ultrabook στον κόσμο

Razer Blade Stealth 13, Razer Blade Stealth 13: Το πρώτο gaming ultrabook στον κόσμο

Η IFA 2019 βρίσκεται προ των πυλών και η Razer, όπως αρκετές άλλες εταιρείες, θα βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να ανακοινώσει νωρίτερα τη νέα σειρά Razer Blade Stealth 13, η οποία αποτελείται από 3 μοντέλα και είναι τα πρώτα gaming ultrabook στον κόσμο.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τον 10ης γενιάς τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-1065G με 16GB LPDDR4 μνήμη RAM. Επίσης, και τα τρία Razer Blade Stealth 13 έχουν 53,1Wh μπαταρία, γυάλινο touchpad, υποστήριξη Wi-Fi 6, τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία και υποστήριξη Windows Hello.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, τα Blade Stealth 13 διαθέτουν δύο θύρες USB type-A και δύο θύρες USB type-C οι οποίες λειτουργούν και ως θύρες φόρτισης. Η μία εκ των USB type-C υποστηρίζει Thunderbolt 3 και η άλλη είναι μία κλασική 3.1 δεύτερης γενιάς.

Razer Blade Stealth 13, Razer Blade Stealth 13: Το πρώτο gaming ultrabook στον κόσμο

Το ακριβότερο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την GRX 1650 και 4GB GDDR5 VRAM. Ο πρόγονος των Razer Blade Stealth 13 είχε την GTX 1050 οπότε η αναβάθμιση αυτή προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και εμπειρία gaming στα 1080p με 60fps.

Η οθόνη του high end μοντέλου είναι touch στις 13,3 ίντσες με προστασία Gorilla Glass, ανάλυση 3.840×2.160 pixels και 100% κάλυψη sRGB. Ο αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 512GB.

Το μεσαίο μοντέλο της σειράς Blade Stealth 13 έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το high end, με μόνη διαφορά την οθόνη η οποία μία απλή Full HD matte.

Όσον αφορά το μικρό τους αδερφάκι, αυτό παρουσιάζει κάποιες βασικές διαφορές. Αρχικά, είναι διαθέσιμο σε χρώμα Mercury White, έχει την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel Iris Plus, 256GB PCIe M.2 SSD και την ίδια οθόνη με την midrange επιλογή.

Τέλος, πρώτη θα γίνει διαθέσιμη η μεγάλη έκδοση των Razer Blade Stealth 13, με τιμή 1.499 δολάρια Αμερικής και μόνο στην Αμερικανική αγορά. Αργότερα η εταιρεία θα διαθέσει όλα τα μοντέλα σε περισσότερες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.