Samsung 850 EVO 4TB SSD: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του στα 1.499 δολάρια στις ΗΠΑ

Διαθέσιμο για αγορά στις ΗΠΑ έγινε το νέο μέλος της σειράς SSD 850 EVO της Samsung με χωρητικότητα 4TB και τιμή 1.499 δολαρίων.

Το νέο Samsung 850 EVO 4TB SSD έρχεται με 3D TLC (3-bit) V-NAND flash μνήμες και είανι ικανό για ταχύτητες ανάγνωσης 540MB/s και εγγραφής έως 520MB/s. Όσον αφορά τα Random read φτάνουν τα 98.000 IOPS και τα Random write τα 90.000 IOPS, ενώ ο controller είναι αντίστοιχος με τον MHX που χρησιμοποιεί το μικρότερο μοντέλο των 2TB.

Η Samsung ανακοινώνει αντοχή 300 TBW για το νέο μοντέλο, τιμή όμως που είναι ίδια με εκείνη του μοντέλου των 2TB, ενώ η κατανάλωση ενέργειας φτάνει στο μέγιστο της τα 3,1 Watts για την ανάγνωση και τα 3,6 Watts για την εγγραφή. Σε idle κατάσταση καταναλώνει μόλις 70mW και σε sleep mode ακόμα λιγότερο, μόλις 10mW.

Samsung 850 EVO 4TB, Samsung 850 EVO 4TB SSD: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του στα 1.499 δολάρια στις ΗΠΑ

Samsung 850 EVO 4TB, Samsung 850 EVO 4TB SSD: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του στα 1.499 δολάρια στις ΗΠΑ

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.