Samsung Galaxy Book S: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής

Samsung Galaxy Book S, Samsung Galaxy Book S: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής

Πριν από λίγες ημέρες, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Tab S6 το οποίο είναι το πιο ισχυρό Android Tablet που υπάρχει σήμερα. Επιπλέον, όσοι αποφασίσουν αν επενδύσουν στο πληκτρολόγιο BookCover, συνδυάζοντας το με τη λειτουργία DeX θα έχουν μία ισχυρή Android συσκευή κατάλληλη για εργασίες γραφείου.

Ωστόσο, για όσους δεν αρέσκονται στο Android θα προτείναμε να περιμένουν λίγο, διότι πλησιάζει η ώρα του Samsung Galaxy Book S. Πρόκειται για έναν υπολογιστή που έχει τον Snapdragon 855, όπως και το Galaxy Tab S6, αλλά τρέχει Windows 10.

Λίγο πριν την παρουσίαση του, ο Evan Blass φρόντισε να διαρρεύσει μία σειρά από renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής.

Samsung Galaxy Book S, Samsung Galaxy Book S: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής

Αρχικά, όλοι περίμεναν ότι το Samsung Galaxy Book S θα είναι μία συσκευή 2 σε 1 κάτι που σύμφωνα με τα renders δεν ισχύει. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε, η οθόνη δεν είναι αποσπώμενη και προφανώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υποστηρίζει ως μεθόδους εισόδου την αφή και την γραφίδα, διότι στις εικόνες δεν υπάρχει το stylus S, όπως υπήρχε στα renders του Samsung Galaxy Tab S6.

Το Samsung Galaxy Book S διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και touchpad μετρίων διαστάσεων. Η οθόνη έχει λεπτά bezels στα πλευρικά σημεία και σχετικά μέτριο στην κορυφή.

Στην αριστερή πλευρά του υπολογιστή υπάρχει θύρα USB type-C, κι αν η συσκευή φορτίζει μέσω αυτής της θύρας τότε η δεύτερη υποδοχή είναι για τον ήχο. Στις εικόνες δεν βλέπουμε τη δεξιά πλευρά, οπότε δεν γνωρίζουμε τι θύρες μπορεί να έχει εκεί.

Samsung Galaxy Book S, Samsung Galaxy Book S: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής

Δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Samsung Galaxy Book S, αλλά από τη στιγμή που διέρρευσαν renders μάλλον δεν αργεί και πολύ αυτή η στιγμή. Τέλος, το Geekbench αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα έχει 8GB μνήμη RAM και η πιστοποίηση Bluetooth που έλαβε αναφέρει ότι θα έχει Bluetooth 5.0.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.