Τρίτη
27/10/2009

Samsung ML-1915, Ιδανικός για ιντερνετικές εκτυπώσεις

H Samsung ανακοινώνει τη διάθεση του μονόχρωμου laser εκτυπωτή ML-1915, σχεδιασμένος ώστε να διευκολύνει την εκτύπωση ιστοσελίδων, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει το πλήκτρο “Print Screen” και το λογισμικό AnyWeb Print. Μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες τυπώνουν αυτό που βλέπουν στην οθόνη τους γρήγορα και εύκολα. Μάλιστα, μπορούν να τυπώνουν ακριβώς αυτό που θέλουν, μειώνοντας τον αριθμό των σελίδων που τυπώνονται άσκοπα, κάτι που συμβαίνει συχνά κατά την εκτύπωση ιστοσελίδων.

Samsung ML-1915

Την ίδια στιγμή, το λογισμικό AnyWeb Print της Samsung επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν, να «σύρουν» και να μεταφέρουν περιεχόμενο από ιστοσελίδες σε μια νέα σελίδα στην οθόνη του PC τους, την οποία στη συνέχεια μπορούν να αποθηκεύσουν ή να εκτυπώσουν, χωρίς σπατάλη σε χρόνο και αναλώσιμα.

Samsung ML-1915 specifications

Μάθε για:

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η Κωνσταντίνος Κ λέει:

  Να ρωτήσω κάτι;
  αυτοί οι laser είναι καλύτεροι από τους Ink-jet?
  και είχα πάντα την απορία,πώς αλλάζεις μελάνι κτλ; τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι όταν τελειώσει το χρώμα τι κάνεις; είμαι εντελώς άσχετος με αυτά…(ναι ναι,ξέρω ότι είμαι πολύ σχετικός με όλες τις ταιχνολογίες και θα μου πεις τώρα δεν ξες τους εκτυπωτές laser;κι όμος,δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ ποτέ)

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Οι laser είναι καλύτεροι από τους inkjet. Οι laser εκτυπωτές χρησιμοποιούν τα λεγόμενα toner και όχι μελανοδοχεία όπως οι inkjet.

 3. Ο/Η Κωνσταντίνος Κ λέει:

  αχα,και πόσο κοστίζουν αυτά;δηλαδής αν πάρω laser σε γενικές γραμμές θα μου κοστίζει λιγότερο η αλλαγή toner;

 4. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Σε γενικές γραμμές, οι laser στοιχίζουν περισσότερο αλλά μακροπρόθεσμα χρησιμοποιείς λιγότερα toner από ότι μελανοδοχεία στους inkjet εκτυπωτές.

 5. Ο/Η Κωνσταντίνος Κ λέει:

  α κατάλαβα :) :) Οκ,ευχαριστώ πολύ ;) Σκέφτομαι να πάρω έναν τέτοιον!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.