Samsung: Ανακοίνωσε νέα SSD χωρητικότητα 32TB με 64-layer 3D V-NAND μνήμη

Ο χορός των SSD με μεγάλες χωρητικότητες καλά κρατεί και μετά τη Seagate η οποία ανακοίνωσε drive 60TB έρχεται η Samsung με το δικό της μεγαλύτερο SSD χωρητικότητας 32ΤΒ για να εντυπωσιάσει επίσης.

Το νέο SSD της Samsung έχει, προφανώς, στόχο επιχειρήσεις και data centers και κάνει χρήση μνήμης 64-layer 3D V-NAND την οποία κατασκευάζει η ίδια. Αυτό το νέο SSD πρακτικά διπλασιάζει τη χωρητικότητα του πρόσφατα ανακοινωθέντος SSD των 15,36ΤΒ.

Έρχεται σε μέγεθος 2,5 ιντσών αλλά με πάχος 12 χιλιοστών και χρησιμοποιεί SAS interface για μεταφορές έως και 12Gb/s, οπότε ακόμα και αν έχετε μπει σε σκέψεις ξεχάστε το, δεν μπαίνει στο φορητό σας.

Διαθεσιμότητα και τιμή δεν έχουμε ακόμη, αλλά η Samsung ανακοίνωσε ότι πριν το 2020 θα δούμε SSD χωρητικότητας 100TB από εκείνη.

Samsung, Samsung: Ανακοίνωσε νέα SSD χωρητικότητα 32TB με 64-layer 3D V-NAND μνήμη

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kountsis

Να που θα αποθηκεύσουμε όλες τις τσόντες μας παιδιά.

vladimiros

χαχαχα τι λεει!!! Εγω στο pc μου εχω 500αρα αλλα με παιχνιδια,τανιες,εφαρμογες που εχω δεν με φτανει.. με 1ΤΒ πιστευω θα ημουν κομπλε!

il

προφανώς είναι για datacenter και όχι για οικιακή χρήση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.