Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Την IFA 2016 διάλεξε η Samsung για να παρουσιάσει τρία νέα gaming monitors με curved panel τα οποία φέρνουν την τεχνολογία quantum dot στον πολύ κόσμο χάρη στις χαμηλές τιμές διάθεσης τους.

Τα δύο μοντέλα της σειράς CFG70 έρχονται με διαγώνιο οθόνης 24 και 27 ιντσών με ανάλυση full HD στα 1.920×1.080 pixels, ενώ το premium μοντέλο CF791 έρχεται με διαγώνιο 34 ιντσών και ανάλυση 3.440×1.400 pixels. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Samsung τα νέα monitors έχουν στόχο να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους gamers με εικόνα που ξεπερνά οτιδήποτε γνωρίζουν μέχρι σήμερα.

Τα νέα monitors έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα games με γρήγορη πλοκή, όπως για παράδειγμα τα first person shooters και φέρουν ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144HZ και 1ms response time για τα μικρότερα μοντέλα CFG, ενώ το μεγαλύτερο έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 100Hz και response time 4ms. Σε κάθε περίπτωση η Samsung στο Βερολίνο εκθείαζε την ποιότητα εικόνας που προσφέρουν αυτά τα monitors με τεχνολογία quantum dot και μάλιστα τα σύγκρινε με αντίστοιχα OLED αναφέροντας ότι τα ξεπερνούν!

Και τα τρία νέα μοντέλα έρχονται με DisplayPort, δύο HDMI και 3,5 χιλιοστών jack για ακουστικά, ενώ μόνο το CF διαθέτει εσνωματωμένα ηχεία ισχύος 7Watts και δύο επιπλέον θύρες USB. Αν έχετε κάρτα γραφικών της AMD και τα τρία monitors είναι συμβατά με FreeSync.

Αν και δεν είχαμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα τρία νέα gaming monitors της Samsung, ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμα πριν τη εορταστική περίοδο. Όσον αφορά τις τιμές τους το μοντέλο στις 24 ίντσες θα κοστίζει στις ΗΠΑ 399 δολάρια, το μοντέλο στις 27 ίντσες 499 δολάρια, ενώ το μεγάλο μοντέλο στις 34 ίντσες θα κοστίζει 999 δολάρια.

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Samsung, Samsung: Τρία νέα quantum dot curved gaming monitors [IFA 2016]

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νωντας

Καλυτερα απο ολεντ δεν ειναι..μην τρελαθουμε κιολας..

Antonis

Φιλε Νωντα quantum Dot=led..Το ιδιο και ατο αυτο..Ειναι το χειροτερο μαρκετινγκ της Samsung εναντια στις Oled τηλεορασεις της LG…ΕΠειδη δεν μπορει να κανει Oled σε μεγαλα μεγαθη παρα μονο σε μικρα(ΚΙΝΗΤΑ)με τον ορο quantum προσπαθει να δελεασει αγοραστες τηλεορασεων αλλα ποιοτητα σε tv εχεις μονο με OLED LG…Οποτε μην περιμενετε και πολλα απο αυτα τα μονιτορ..Απλα κλασσικα μονιτορ led ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Το Samsung Galaxy S23 FE έφτασε στην Ευρώπη

Το Samsung Galaxy S23 FE έφτασε σήμερα στην Ευρώπη και τη Νότια Κορέα, αφού παρουσιάστηκε σε επιλεγμένες ασιατικές χώρες και μετέπειτα στις ΗΠΑ.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z Flip 5

Ρεκόρ πωλήσεων για τα foldable smartphones στο τρίτο τρίμηνο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της DSCC, τα foldable smartphone πέτυχαν πωλήσεις ρεκόρ στο τρίτο τρίμηνο του έτους (Ιούλιος – Σεπτέμβριος).

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S23 FE: Λανσάρεται στην Ευρώπη στις 8 Δεκεμβρίου

Το Samsung Galaxy S23 FE κυκλοφόρησε αρχικά τον Οκτώβριο και πρώτα έγινε διαθέσιμο σε πολλές περιοχές της Ασίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Render που βασίζονται σε CAD αποκαλύπτουν το σχεδιασμό

Render τoυ Samsung Galaxy A55 που βασίζονται σε CAD έκαναν την εμφάνισή τους και αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του mid-range beast της εταιρείας.