Samsung Notebook 7: Δύο μοντέλα με 8th Gen Intel Core, GeForce MX250, 8GB RAM και τιμή από 1000 δολάρια

Samsung Notebook 7, Samsung Notebook 7: Δύο μοντέλα με 8th Gen Intel Core, GeForce MX250, 8GB RAM και τιμή από 1000 δολάρια

Μόλις λίγες ώρες πριν την WWDC 2019 η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα laptops με όνομα Notebook 7, τα οποία φαίνεται να είναι εμπνευσμένα από την τωρινή σειρά laptop της Apple.

Tα Samsung Notebook 7 θα κυκλοφορήσουν με 13 και 15 ίντσες οθόνη, και θα τρέχουν Windows 10. Ο σχεδιασμός των δύο φορητών υπολογιστών είναι πρακτικά ο ίδιος με τα MacBook Pro. Έχουν γωνίες διαμαντένιας κοπής, ευρύ trackpad, λεπτά bezels, μέχρι και η γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιο και το wallpaper είναι ιδιαίτερα παρόμοια με αυτά της Apple.

Samsung Notebook 7, Samsung Notebook 7: Δύο μοντέλα με 8th Gen Intel Core, GeForce MX250, 8GB RAM και τιμή από 1000 δολάρια

Το Samsung Notebook 7 των 13 ιντσών έχει το πληκτρολόγιο και το trackpad στο κέντρο, ενώ το μοντέλο των 15 ιντσών διαθέτει numpad το οποίο τοποθετεί άμεσα το πληκτρολόγιο και το trackpad στην αριστερή μεριά του φορητού υπολογιστή.

Η εταιρεία έχει εξοπλίσει τα Samsung Notebook 7 με αρκετές θύρες. Πιο συγκεκριμένα, στα νέα laptop της Samsung θα βρούμε δύο USB 3.0, θύρα USB type-C, HDMI και υποδοχή microSD. Εντύπωση προκαλεί η απουσία θύρας Ethernet, χωρίς αυτό να αποτελεί βασικό μειονέκτημα για έναν φορητό υπολογιστή.

Samsung Notebook 7, Samsung Notebook 7: Δύο μοντέλα με 8th Gen Intel Core, GeForce MX250, 8GB RAM και τιμή από 1000 δολάρια

Και οι δύο εκδόσεις του Samsung Notebook 7 θα έχουν 8th Gen Intel Core επεξεργαστή, 8GB μνήμη RAM, 1080p ανάλυση οθόνης και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Επίσης, στην έκδοση των 15 ιντσών μπορούμε να βάλουμε την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών GeForce MX250 και να προσθέσουμε υποστήριξη για την εγκατάσταση δεύτερου SSD.

Τέλος, η τιμή των Samsung Notebook 7 ξεκινά από τα $1000 και θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιουλίου στην Αμερική.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.