Samsung Notebook 7 Spin: Με επεξεργαστές Intel Core και περιστρεφόμενη οθόνη

Ένα νέο φορητό ανακοίνωσε η Samsung το οποίο έρχεται με οθόνη αφής, ανάλυσης full HD η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες για να γίνει tablet.

Όπως μπορείτε να δείτε και από την promo φωτογραφία της Samsung το νέο Notebook 7 Spin υποστηρίζει laptop, stand, tablet και tent mode δίνοντας έτσι στον κάτοχο του μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Εκ των έσω το νέο Notebook 7 Spin της Samsung έρχεται με επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Core i5 και Core i7 και σκληρό δίσκο 1 TB.

Το Samsung Notebook 7 Spin θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η μία με οθόνη 13,3 ίντσες και η άλλη με οθόνη 15,6 ίντσες. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν fast charging με το μεγάλο να γεμίζει τη μπαταρία του σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, ενώ το μικρότερο χρειάζεται 10 λεπτά περισσότερο για την πλήρη φόρτιση. Ενδιαφέρον είναι πως με φόρτιση διάρκειας 20 λεπτών έχετε επιπλέον αυτονομία 2 ωρών

Το μεγάλο μοντέλο των 15,6 ιντσών μπορεί επιπλέον του σκληρού δίσκου να δεχθεί και ένα SSD χωρητικότητας 128 GB, ενώ όσον αφορά τη μνήμη RAM υπάρχει έκδοση με 8 GB για το μοντέλο των 13,3 ιντσών και για 12 GB ή 16 GB για το μεγαλύτερο. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν θύρες USB Type-C, HDMI, δύο USB 2.0 και μια USB 3.0, ενώ το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο διαθέτει θύρα Ethernet και έχει επιλογή για κύκλωμα γραφικών Nvidia GeForce 940MX.

Οι τιμές για τα νέα Samsung Notebook 7 Spin ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 799 δολάρια και είναι διαθέσιμα από σήμερα από το site της Samsung και τα καταστήματα Best Buy.

Samsung Notebook 7 Spin, Samsung Notebook 7 Spin: Με επεξεργαστές Intel Core και περιστρεφόμενη οθόνη

Samsung Notebook 7 Spin, Samsung Notebook 7 Spin: Με επεξεργαστές Intel Core και περιστρεφόμενη οθόνη

Samsung Notebook 7 Spin, Samsung Notebook 7 Spin: Με επεξεργαστές Intel Core και περιστρεφόμενη οθόνη

Samsung Notebook 7 Spin, Samsung Notebook 7 Spin: Με επεξεργαστές Intel Core και περιστρεφόμενη οθόνη

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ενταξει εδωσε ρεστα η samsung και σε design και σε επιδόσεις.

thanoik

Με windows 10 για να μην ξεχνιόμαστε

Johntsia84

Εδώ θα μας έρθει Ελλάδα η τσάμπα θα περιμένω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.