Samsung 750 EVO 500GB SSD: Έρχεται τον Ιούνιο με ανταγωνιστική τιμή

Η Samsung σήμερα ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου solid state drive της 750 EVO με χωρητικότητα 500GB, συμπληρώνοντας έτσι τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα των 120GB και 250GB.

Η σειρά 750 EVO των SSDs της Samsung στοχεύει στην mainstream αγορά των καταναλωτών αλλά και τον κατασκευαστών συστημάτων οι οποίοι ζητούν μια εναλλακτική λύση τόσο στους κλασσικούς σκληρούς δίσκους όσο όμως και στα χαμηλής απόδοσης entry level SSDs.

Τα SSDs της σειράς 750 EVO έρχονται με μνήμες NAND flash της Samsung, ενώ ενσωματώνουν τις τεχνολογίες TurboWrite, Dynamic Thermal Guard και RAPID Mode. Ο ελεγκτής των 750 EVO SSDs είναι ο πανίσχυρος MGX της Samsung ο οποίος προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης που φτάνουν τα 540MB/s και εγγραφής 520MB/s με τη χρήση της τεχνολογίας TurboWrite.

Το νέο 750 EVO 500GB έρχεται με εγγύηση καλής λειτουργίας τριών ετών ή εγγραφής 100TB (TBW) σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές στις αρχές του Ιουνίου. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το 750 EVO 500GB SSD είναι τα 149,99 δολάρια, οπότε στα καταστήματα εικάζουμε ότι θα το δούμε σε χαμηλότερες τιμές.

Samsung 750 EVO 500GB SSD, Samsung 750 EVO 500GB SSD: Έρχεται τον Ιούνιο με ανταγωνιστική τιμή

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Πολυ καλή η περίπτωση αν και μιωσανε την εγγύηση στα 3 έτη απο 5 ετη του 850ΕVO και 10 ετη του 850PRO.
Ενδικτικα για ενα χρονο διακινουνται περιπου 5tb εγγραφων με νορμαλ χρηση η 20giga την ημερα εγγραφες, οποτε εχει μεγαλη διαρκεια ζωης..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.