Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της

Η Sapphire στενός συνεργάτης της AMD δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάζει τη δική της RX 470, από την οποία και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες για την Platinum Edition.

Κοιτώντας προσεκτικά διακρίνει κανείς σε μεγάλο βαθμό το reference design της AMD, κάτι βέβαια που η Sapphire έχει αλλάξει στα σημεία για να της δώσει μοναδική εμφάνιση.

Αρχικά διακρίνουμε ένα ασημένιο πλαστικό πάνελ το οποίο και καλύπτει το σύστημα ψύξης. Στο κέντρο του ανεμιστήρα υπάρχει ένα μεταλλικό αυτοκόλλητο, ενώ στην πίσω πλευρά υπάρχει back plate το οποίο και καλύπτει πλήρως το PCB της κάρτας. Το PCB τώρα φαίνεται πως έρχεται με δύο λιγότερες φάσεις τροφοδοσίας από την RX 480, ενώ έχει 4GB μνήμης των 7Gbps GDDR5.

Η RX 470 έρχεται με 2.048 stream processors, 128 TMUs, 32 ROPs και δίαυλο μνήμης 256-bit. To TDP της κάρτας φτάνει τα 150 Watts, ενώ φαίνεται ότι πέραν της τροφοδοσίας από την PCI-e θύρα, υπάρχει και ένα μονό 6-pin connector. Όσον αφορά την τιμή της RX 470 φήμες την θέλουν να είναι στα 180 δολάρια στις ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη έκδοση της Sapphire όμως δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει.

Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition, Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της

Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition, Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της

Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition, Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.