Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Αποτελέσματα Poll]

Apple, Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Mac με Apple M1 Silicon, του πρώτου SoC της Apple για υπολογιστές. Από τις 438 ψήφους, βλέπουμε μία ισοβαθμία, με 21% από τους αναγνώστες να μη τους ενδιαφέρουν τα Mac γενικών, ενώ ένα αντίστοιχο 21% να θέλει τα νέα Mac, αλλά να τα θεωρεί ακριβά.

Στην τρίτη θέση με 18% βλέπουμε την επιλογή “ναι, το MacBook Pro”, ενώ αμέσως μετά με 17% είναι οι χρήστες που προτιμούν το MacBook Air, αν και θα περιμέναμε ίσως να είναι ανάποδα, καθώς το MacBook Air παραμένει το πιο δημοφιλές Mac. Βλέπουμε ότι αρκετοί από εσάς και συγκεκριμένα ένα ποσοστό 11% δε θέλετε να είστε beta tester, καθώς πρόκειται για μία νέα αρχιτεκτονική για την Apple.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα Mac Mini είναι μόλις στο 9%, ενώ στην τελευταία θέση με μόλις 1% βλέπουμε χρήστες που δεν έχουν πειστεί γενικά από την αρχιτεκτονική ARM. Μία σημείωση από τους αναγνώστες είναι πως θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή για αγορά μεν, όταν βγει το μοντέλο των 16 ιντσών δε, κάτι που είναι σωστό και δική μας παράληψη.

Apple, Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Αποτελέσματα Poll]

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.