Το Android 13 έρχεται σε υπολογιστές με Windows 11

android 13, Το Android 13 έρχεται σε υπολογιστές με Windows 11

To Windows Subsystem για Android (WSA) ενημερώνεται σε Android 13, με την ενημέρωση να είναι διαθέσιμη για δοκιμή στο κανάλι beta.

Από αυτή την αναβάθμιση οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μια νέα εντολή για τον τερματισμό της λειτουργίας WSA για αυτοματισμό (wsaclient.exe /shutdown). Ακόμα, έως και 50% ταχύτερο χρόνο εκκίνησης σε υπολογιστές χωρίς περιστρεφόμενους δίσκους, βελτιώσεις στην εισαγωγή κλικ του ποντικιού και στην σταθερότητα του προχείρου.

Η ενημέρωση φέρνει βελτιώσεις στην αλλαγή μεγέθους εφαρμογής, αναβάθμιση σε τεχνολογία Intel bridge για Android 13, βελτιώσεις αξιοπιστίας για αρχεία πολυμέσων που ανοίγουν στα Windows και εγγραφές στο jumplist για εφαρμογές που υποστηρίζουν συντομεύσεις.

Ακόμη και με αυτήν τη νέα έκδοση, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά παλιά “αγκάθια”, όπως η περιορισμένη γεωγραφική διαθεσιμότητα και ελλιπής βιβλιοθήκη εφαρμογών Amazon Appstore.

Η Microsoft δεν αναφέρει πότε η σταθερή έκδοση του WSA που βασίζεται σε Android 13 θα φτάσει σε pc με Windows 11. Δεδομένου ότι οι δοκιμές beta μόλις έχουν ξεκινήσει, ωστόσο, μια ευρύτερη διάθεση πιθανότατα θα χρειαστεί τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες για να κυκλοφορήσει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι Μιαρότης! Ανίερη συμμαχία!! ΥΒΡΙΣ!! πιστοί μου απαντήστε στις αθλιότητες με μπαράζ Παραγγελιών : MACBOOK M POWER KTHNAKI. IPHONE PROMAX 14 ΘΗΡΙΑΚΙ ΚΑΙ IPAD PRO ΓΟΜΑΡΑΚΙ !!
Πάνε οι παραθυράκηδες τώρα δλδ με ένα μπρικι επειδη έχει τouch οθόνη και τρέχει και android (αισχοσ χ2) και κάτι Λινουξ (αισχος χ4) και windows (AISXOS X12) να μας πουν τι? Ότι με μια συσκευή τα κάνουν όλα? ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Chris_BMW

Ηγέτη μη συγχύζεσαι .

Πριν 10 χρόνια τα κάναμε όλα με μια συσκευή εμείς !!! Ε έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για αυτούς έστω και αν μια στις δυο δεν θα δουλεύει …

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πιστέ μου ακόλουθε , οχι πριν από 10 χρόνια.. Θα βγούν τίποτε παραθυράκηδες και θα λένε πως ζούμε με το παρελθόν κ πως δεν πρωτοπορούμε. Εννοείται πως τα προϊόντα μας είναι μαγικά και πως το Iphone μας είναι laptop , tablet, pc , server replacement ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ της APPLE. ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ1@!:΅;🤮🤮 συσκευων κ λειτουργικών. εμείς χρειαζόμαστε για την γαλήνη, την αρμονία και το καλό της πίστης μας : IPOD, APPLE ΗΧΕΙΟ ( Δε πιστεύω να μην έχεις στην Μπέμπα πορτμπαγκαζ?)iphone, ipad, macbook, IMAC , MAC PRO!! ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΛΑΛΛΑΛΛΑΛΑΛΑ .!!!

Mythbuster

Τί πίνετε να πιω και γω;

Δημητρης

Σιγουρα θες να πιεις το νεκταρ τους?

Chris_BMW

Μηλίτη μόνο !! Κατευθείαν από Cupertino το καλό το αυθεντικό .
Στο στέλνουν από τα κεντρικά αν έχεις σκάσει πάνω από πεντοχίλιαρο

Chris_BMW

Ηγέτη δεν θέλω να ρωτάς τα αυτονόητα !!
Εννοείτε έχω ηχείο Apple (το μεγάλο το καλό όχι το μικρό το φτηνιάρικο )
Στη Μπέμπα όμως θα σε απογοήτευσω .. δεν έχω .ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΣΙΠΤΩΣΗ να κρύψω στο πορτμπαγκάζ προϊόν Apple .
Τι είναι κάνα τιποτένιο JVC για να το βάλω εκεί μέσα ;;;; Τα Apple προϊόντα είναι για να φαίνονται ηγέτη δεν θέλω να πέφτεις σε τέτοια λάθη …
Στάσιμοι ;;; Όταν φτιάξουν airdrop θα ξεκινήσουμε και εμείς

macrx

Καλά συνέχισε να κάνεις κανα μισάωρο να βάλεις κάνα mp3 μέσω itunes, και να πληρώνεις περιουσίες για hardware, και μετά ασχολησου με κουβάδες τύπου xps. Ps καλορίζικο το νέο foldable τις apple.

Last edited 1 year πριν by macrx

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.