Το Mac Notebook 15″ του 2023 ίσως δεν λέγεται «MacBook Air»

Macbook Air, Το Mac Notebook 15″ του 2023 ίσως δεν λέγεται «MacBook Air»

Macbook Air, Το Mac Notebook 15″ του 2023 ίσως δεν λέγεται «MacBook Air»

Ο γνωστός αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo, με ανάρτησή του στο Twitter, κοινοποίησε πληροφορίες για το φημολογούμενο Mac notebook 15″, γράφοντας πως ενδέχεται να μην ονομάζεται “MacBook Air”.

Πρόσφατες φήμες έδειξαν ότι η Apple εργάζεται σε μια εκδοχή του Macbook Air με μεγαλύτερη οθόνη, η οποία θα μπορούσε να είναι περίπου 15 ίντσες, ενώ θα πωλείται παράλληλα με το MacBook Air 13 ιντσών.

Αν ο Kuo έχει δίκιο, το laptop που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023 ίσως να μην ανήκει στην οικογένεια του MacBook Air.

Αν και δεν αναφέρεται κάποια άλλη ονομασία, η Apple στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει το όνομα “MacBook” για ορισμένα Mac της. Το τελευταίο “MacBook” που κυκλοφόρησε ήταν το MacBook 12 ιντσών που σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2019.

Σύμφωνα πάντα με τον Kuo, η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει τον ίδιο μετασχηματιστή 30W που χρησιμοποιεί το ‌MacBook Air‌, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη. «Παρόλο που μια μεγαλύτερη οθόνη καταναλώνει γενικά περισσότερη ενέργεια, ο στόχος της σχεδίασης είναι να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος μετασχηματιστής ισχύος 30 W με το MacBook Air»», γράφει χαρακτηριστικά.

Οι χτεσινές φήμες από τον αναλυτή οθονών Ross Young πρότειναν ότι το μηχάνημα των 15 ιντσών θα κυκλοφορούσε το 2023 και τώρα ο Kuo προτείνει ότι η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Gear Apple Apple MacBook featured

Φήμες για αναδιπλούμενο Apple Macbook 20 ιντσών σε τρία χρόνια

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook 20 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη σε περίπου τρία χρόνια.

Gear Apple featured MacBook Air

Νέα MacBook Air 13 και 15″: Ανακοινώθηκαν με το ισχυρό τσιπ M3

Η Apple ανακοίνωσε νέα μοντέλα MacBook Air με μεγέθη οθόνης 13 ιντσών και 15 ιντσών με το δικό της τσιπ M3.

Gear Apple featured MacBook Air

MacBook Air M3: Τι ετοιμάζει η Apple και πότε θα έρθει

Η Apple κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο MacBook Air με Μ3″περίπου στα τέλη Μαρτίου”, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.