Το νέο Swift 3 της Acer, έχει GeForce MX250

Swift 3, Το νέο Swift 3 της Acer, έχει GeForce MX250

Το νέο laptop της Acer, ακούει στο όνομα Swift 3 και έχει την νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA MX250. Πρόκειται για ένα δυνατό μοντέλο, που ωστόσο κρατάει την κλασική γραμμή της Acer.

Το Swift 3, δεν διαφέρει σχεδιαστικά από παλιότερα μοντέλα της Acer. Το νέο laptop της εταιρείας, έχει ντελικάτη οθόνη και απλό σχεδιασμό.

Η οθόνη είναι 14 ιντσών, 1920 x 1080 pixels και το περίγραμμα της είναι μόνο 6.3 χιλιοστά. Το laptop είναι εξοπλισμένο με τους επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel, i5-8265U και i7-8765U. Η κάρτα γραφικών έχει αναβαθμιστεί, καθώς από την MX150 που έχουν τα προηγούμενα μοντέλα, το συγκεκριμένο θα έχει την MX250 της NVIDIA. Όσον αφορά την μνήμη έχει DDR4-2400 dual – channel με 24GB και 4GB on board, με 1TB M.2 PCIe NVMe. Η μπαταρία είναι 4-cells 3220, με διάρκεια πάνω από 12 ώρες και αντάπτορα 45W AC. Έχει στερεοφωνικό ήχο, δύο θήρες USB 3.0 , μία θήρα USB 3.1 Type-C, μία θήρα USB 2.0, μία θήρα για UHMI και headset jack.Το βάρος του laptop είναι 1,6 kg και τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι κόκκινο, ροζ, μπλε και ασημί.

Στην εικόνα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε και τα χαρακτηριστικά της κάρτας γραφικών.
Swift 3, Το νέο Swift 3 της Acer, έχει GeForce MX250

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

θήρα = θύρα 🙂 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.