Η Toshiba εξαγοράζει την OCZ

Η κλιμακούμενη αύξηση ανταγωνιστικότητας στην αγορά των SSD, ανάγκασε την OCZ να υποβάλει αίτηση πτώχευσης με την Toshiba να την εξαγοράζει για μόλις 35 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά εκτός από το brand name της OCZ, εξαγόρασε όλο το τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο με τις πατέντες και το προσωπικό που δούλευε πάνω στους SSD της OCZ.

Επιπλέον η Toshiba θα διαθέσει χρήματα ώστε να βοηθήσει την OCZ να αγοράσει NAND modules και να βοηθήσει του ήδη υπάρχον και μελλοντικούς πελάτες κατά την μεταβατική περίοδο της εξαγοράς. Όσο η τεχνολογία των SSD ωριμάζει τόσο μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα δούμε πολλές εξαγορές μέχρι να παραμείνουν λίγες εταιρίες όπως έγινε στην αγορά των καρτών γραφικών στα τέλη της δεκαετίας 90 αρχές δεκαετίας 2000. Μένει να δούμε αν το brand name που εξαγόρασε η Toshiba θα συνεχίσει να το χρησιμοποιεί ξεχωριστά ή θα το χρησιμοποιήσει κάτω από το δικό της brand.

OCZ Vector 150

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple iMac Pro

H Apple αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του iMac Pro

Ένα εμβληματικό προϊόν της Apple, ο iMac Pro, ένα από τα πιο ισχυρά μοντέλα της φίρμας, θα σταματήσει να κυκλοφορεί σύντομα.

Computers Bitcoin nVidia

Nvidia: Νέος επεξεργαστής σχεδιασμένος για εξόρυξη Ethereum

H Nvidia παρουσίασε ένα νέο επεξεργαστή, ο οποίος δεν στοχεύει στην αγορά των καρτών γραφικών αλλά στους χρήστες που κάνουν εξόρυξη Ethereum.

Computers

Αποκάλυψη τώρα για τον Intel Alder Lake-P

Ο επεξεργαστής της Intel, με την ονομασία Alder Lake-P, αποκαλύπτεται με αναλυτικές πληροφορίες για το εσωτερικό του.

Computers

Η ΙΒΜ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κβαντική υπεροχή

Η ΙΒΜ μέσω του λογισμικού Qiskit φέρνει την κβαντική τεχνολογία ένα βήμα πιο κοντά στις λειτουργίες ενός συμβατικού υπολογιστή.