Toshiba Chromebook, Με 13.3 ίντσες οθόνη στα 279 δολάρια

Σύμφωνα με μία διαρροή μαθαίνουμε ότι η Toshiba θα ανακοινώσει σύντομα το πρώτο της Chromebook. Αν και η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα διαθέσει ένα τέτοιο φορητό υπολογιστή, εντούτοις δεν γνωρίζαμε το παραμικρό για τις προδιαγραφές του. Σήμερα, όπως είπαμε χάρη σε μία διαρροή, μαθαίνουμε ότι το Toshiba Chromebook διαθέτει οθόνη 13.3 ιντσών ανάλυσης 1366 x 768 pixels.

Βασίζεται στον νέο επεξεργαστή της Intel, Celereon 2955U (1.4GHz, τύπου Ηaswell) ενώ εξοπλίζεται με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο αφορά στις δυνατότητες συνδεσιμότητας και δικτύωσης, διαθέτει δύο USB 3.0 υποδοχές, έξοδο HDMI, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth, Ethernet και SD card reader ενώ η αυτονομία του έχει αξιολογηθεί στις 9 ώρες λειτουργίας.

Το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 20 χιλιοστά ενώ το βάρος του είναι 1.36 κιλά. Η τιμή του αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα 279 δολάρια.

Toshiba Chromebook, Toshiba Chromebook, Με 13.3 ίντσες οθόνη στα 279 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

ντοταμαρ τελεφονι?

arg

279 $ = 200 € περίπου. Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση για απλή χρήση και σερφάρισμα στο internet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.