VAIO SX12: Ένα πολύ μικρό laptop με αμέτρητες θύρες και διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες

VAIO SX12, VAIO SX12: Ένα πολύ μικρό laptop με αμέτρητες θύρες και διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες

Η VAIO ανακοίνωσε τον διάδοχο του S11, και πρόκειται για ένα laptop με 12,5 ίντσες οθόνη και περισσότερες θύρες από πολλά άλλα μεγαλύτερα μηχανήματα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Το νέο μικρό της γιαπωνέζικης κατασκευάστριας ακούει στο όνομα VAIO SX12.

Το εντυπωσιακό με το VAIO SX12 είναι ότι δίνει την πιο εντυπωσιακή απάντηση στη ερώτηση “Πόσες θύρες μπορεί να έχει ένα laptop 12 ιντσών;”. Η συσκευή έχει 3 θύρες USB type-A, μία θύρα φόρτισης USB type-C , μία HDMI, μία πλήρους μεγέθους υποδοχή καρτών SD, μία θύρα ακουστικών, μία θύρα Ethernet, και θύρα VGA.

VAIO SX12, VAIO SX12: Ένα πολύ μικρό laptop με αμέτρητες θύρες και διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες

Όπως είναι λογικό, το VAIO SX12 δεν έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλά το QWERT που διαθέτει εκτείνεται σε όλο το μήκος της συσκευής και η οθόνη έχει ελάχιστα bezels.

Tο VAIO SX12 ζυγίζει μόλις 897 γραμμάρια, στο εσωτερικό του κρύβει τον Intel Core i5 ή i7 8ης γενιάς, -8565U, μπορεί να δεχθεί LTE module, και η μπαταρία του προσφέρει έως 14,5 ώρες χρήσης.

Η τιμή του VAIO SX12 θα κυμαίνεται μεταξύ 980€ και 1.800€ ανάλογα με τον επεξεργαστή, τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και το χρώμα. Θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα στην Ιαπωνία, και αναμένεται σύντομα να διατεθεί στις υπόλοιπες αγορές.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Τι κρίμα ένα τέτοιο μηχάνημα να τρέχει τα αισχρά Windows.

I am

Επιτέλους κάτι μικρό και καλό. Μόνο η Apple το έκανε για χρόνια

keysmith

σιχαθήκαμε να βλέπουμε laptop 1500€ με 1 usb-c να μην μπορείς να συνδέσεις τπτ και να σου λέει ο άλλος αρκεί γιατί ο μινιμαλισμός κ.α. Για την χαμένη λειτουργικότητα κανείς από αυτούς δεν έκλαψε παρά μόνο ο χρήστης. Μπράβο vaio. Έτσι πρέπει να είναι τα laptop.

Υ.Γ. λαπτοπ του 2013 ACER 11.3” που έχω, έχει 3-usb, 1 ethernet, 1 hdmi, 1 VGA, SD reader. Και όλα αυτά με 300€ τότε. Δεν είναι δλδ τίποτα εξωφρενικό αυτό που (ξανα)γίνεται σήμερα. Επιστροφή στη “λογική” θα το έλεγα. Ελπίζω να έχει λογική τιμή.

Antonis Marinos

Σωστό, ωραίο, μικρό, γερό και δυνατό!! Ίσως το πιο “λογικό” laptop, και με καλούτσικη τιμή, λαμβάνοντας υπόψη τα specs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers VAIO

Η Vaio επιστρέφει στην αγορά των laptop

Χρόνια μετά την έξοδο της από την αγορά των laptop, η Vaio φαίνεται πως επιστρέφει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Smartphones Star VAIO VAIO Android smartphones

H VAIO κάνει στροφή στο Android με την ανακοίνωση του Phone A

Μετά την ξαφνική απόφαση της Sony να πουλήσει το τμήμα της VAIO πριν από τρία χρόνια, η το ιαπωνικό fund που την πήρε στα χέρια του, θεώρησε ότι θα ήταν σοφή κίνηση να μπει στην αγορά των smartphones. Tο πρώτο VAIO Phone κυκλοφόρησε το 2015 με Android και το 2016 πήγε σε Windows Phone.

News VAIO VAIO smartphones Windows 10 Mobile

Vaio VPU051C11N: Windows 10 smartphone πέρασε για πιστοποίηση

Τον προηγούμενο μήνα η Quanta Computer με έδρα την Ταϊβάν ανακοίνωσε επίσημα το VAIO Phone Biz, το οποίο έρχεται με Windows 10 Mobile και οθόνη 5.5 ιντσών. Όπως φαίνεται ετοιμάζει και μια δεύτερη συσκευή με Windows 10.

News VAIO VAIO smartphones Windows 10 Mobile

VAIO Phone Biz: Επίσημα με οθόνη 5.5″, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

Τον Οκτώβριο του 2015 η VAIO ήταν στη λίστα μεταξύ των Ιαπώνων κατασκευαστών που θα συνεργάζονταν με τη Microsoft για την κυκλοφορία Windows 10 smartphones. Σήμερα ανακοίνωσε το πρώτο της Windows 10 mobile, το οποίο ονομάζει VAIO Phone Biz.