Αύξηση των υπολογιστών που τρέχουν Windows 8

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο μερίδιο αγοράς, ενώ λίγες μέρες πριν γνωστοποιήθηκε πως είχε κατακτήσει το 1.64% του συνολικού μεριδίου ηλεκτρονικών υπολογιστών ανά τον κόσμο, μέχρι και τα τέλη του 2012. Σύμφωνα με το NetMarketShare τα Windows 8 χρησιμοποιούνται πια από 2.25% των ηλεκτρονικών υπολογιστών, μόλις 0.18% πίσω από το λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.8 της Apple.

Τα Windows 7 παραμένουν το κυριότερο λειτουργικό σύστημα, με μερίδιο 45.35%. Ακολουθούν τα Windows XP και Windows Vista με μερίδιο 38.71% και 5.06% αντίστοιχα. Ακολουθούν τα Mas OS X 10.8 με 2.43%, Mac OS X 10.6 με 1.93%, Mac OS X 10.7 με 1.92%, ενώ τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα (Linux/Windows 2000/Windows NT/Windows 98 και όλα τα υπόλοιπα) κατέχουν συνολικά το 2.35%.

Windows 8, Αύξηση των υπολογιστών που τρέχουν Windows 8

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eaglos

Δυστυχώς το νεο laptop ήρθε με 8άρια…

Τους έδωσα 10 ολόκληρα λεπτά και κατέληξα ότι
καλύτερα να τράβαγα τις π…τριχές μου με πένσα.
Έβαλα και το classic shell αλλά και πάλι δεν πα-
λεύεται η φάση καθώς συχνώ πυκνά σκάνε κομμά-
τια από το έκτρωμα.

Σήμερα κάνω τα restore dvd, τα βάζω στο συρτάρι
και περνάω win 7 64bit.

Darth

η αύξηση οφείλετε σχεδόν εξολοκλήρου στα καινούργια μηχανήματα με προεγκατεστημένα win8…. αν ο άλλος δεν χαμπαριαζει πώς να τα αλλάξει και να βάλει 7 κάθετε με αυτά και τελείωσε………… έτσι ανεβαίνει το ποσοστό……….

Vasilis

Πίσω στις σπηλιές όλοι παιδιά! Ντροπή στη Microsoft, τί είναι αυτά τα πράματα του διαόλου που μας σερβίρει;

Thodoris1988

@Eaglos
τα ίδια λέω και εγώ αλλά με λένε γραφικό.

md03582

εγω παλι διαφωνω με τα παιδια απο πανω που παρουσιαζουν τα 8αρια τοσα χαλια. αναβαθμιστηκα σε 8αρια και εχω βολευτει απιστευτα. Δεν τα αλλαζω με τιποτα! Τα εχω μονο και μονο για την start screen! ανοιγω πλεον το laptop του αδερφου μου και ξενερωνω βλεποντας τα 7.

@eaglos αν τοσο πολυ δε σου αρεσουν κ τραβας τις π..τριχες σου, σε παρακαλω στειλε μου το key των 8 για να αναβαθμισω το pc του αδερφου μου. Σε ευχαριστω!

Junkermann

Προς Eaglos
10 λεπτά, ούτε λεπτό παραπάνω, χρειάζεσαι για να μάθεις τα «8» από κάποιον άλλον που ήδη τα γνωρίζει και τα «δουλεύει». Εναλλακτικά βλέπεις 1-2 βίντεο στο youtube (for starters) ή απλά τα βρίσκεις μόνος σου σε μερικές ημέρες. Τα «δουλεύω» από τον Δεκαπενταύγουστο (του 2012). Εάν κάποιος μου πει να εγκαταστήσω ξανά τα «7», θα του φέρω το λάπτοπ στο κεφάλι. Ομοίως τα λάπτοπ στο κεφάλι «πρέπει» να φάει κάποιος, που θέλει να αφήσει τα «8» που έχει ήδη αγοράσει και να επιστρέψει στα «7»!

Φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αλλά άλλο πράγμα είναι ο «απλός» χρήστης που τον καθένα και έχει τρομάξει(!) και άλλο ένας χρήστης που συμμετέχει σε blog τεχνολογίας και προφανώς θεωρεί τον εαυτό του ενημερωμένο και καλύτερο από τον μέσο (δηλαδή άσχετο) χρήστη.

Αυτός «θέλει» το λάπτοπ κατακούτελα!

Προς Darth
Τα νούμερα αφορούν και τις αναβαθμίσιες και τις νέες συσκευές:
«Windows 8 has sold 60 million licenses to date. This represents the cumulative sales of Windows 8 including both upgrades and sales to OEMs for new devices.»

https://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/01/08/windows-8-60-million-licenses-sold.aspx

Conx

Παιδιά πραγματικά είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχω χρησιμοποιήσει. Οχι οτι θέλω να ρίξω τα 7αρια προς Θεού..τόσα χρόνια με αυτά βολευόμουν τέλεια απλα η ευκολία και η ταχύτητα που σου προσφέρουν τα 8αρια δεν έχουν όμοιο. Δεν το συζητάω ό,τι σκέφτομαι τώρα να πάρω σαν ultrabook-hybrid το Asus tx300 και απλά για touch devices για τα οποία είναι optimised τα 8αρια δεν υπάρχουν όμοια και τόσο καλοδουλεμένα.

Χρήστος

Έχω βάλει τα W8 pro x64 στο τεσσάρων ετών HP laptop μου το οποίο είχε προ εγκατεστημένα τα vista x64 και τα περισσότερα χρόνια έτρεχε W7 x64. θέλω να μεταφέρω την δικιά μου εμπειρία η οποία είναι θετική.
– Η μπαταρία (14.4 volt) μου κρατά σχεδόν το διπλάσιο χρόνο σε σχέσει με παλιά αναλογικά με την εκάστοτε χρήση.
– Η θερμοκρασία παραμένει σε λογικά πλαίσια ανάλογα με την χρήση.
– Δεν μου κόλλησαν ποτέ μέχρι τώρα.
– Το Windows Defender είναι πολύ δυνατό δεν έχω βάλει antivirus και ακόμη δεν έχω κολλήσει το παραμικρό.
– Αν και χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Chrome για browser o internet explorer τα σπάει.
– Γενικά μου αρέσουν γιατί είναι αισθητά ποιο γρήγορα σε όλα.
– Τέλος με τις τσάμπα εφαρμογές που όλο και αυξάνονται κάνεις σχεδόν τα πάντα.
Το laptop μου είναι παλιό 4 ετών με RAM 4 GB, CPU dual core 2.26 Intel, GPU nvidia Geforce 9600M GT, οθόνη 18,4 inches 1080p.

alexandros

Εγώ έκανα αναβάθμιση από 7 σε 8 και τα βρίσκω ελαφρώς πιο κουραστικά ως προς την χρήση, κυρίως εξαιτίας της φιλοσοφίας του ριμαδιασμένου tabletising για laptop. Παρολαυτά τα 8 είναι σαφώς καλύτερα από τα 7 σε θέματα διαχείρισης συστήματος κάτι που αποτέλεσε την αφορμή για αναβάθμιση. Ελπίζω το major update που ετοιμάζουν να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σε laptop.

tolkιen

Σε οποιον δεν αρεσουν απλα δεν τα αγοραζουν. Τωρα σε οποιον αγοραζει laptop και τα εχει μεσα αυτη ειναι η πολιτικη για τα καινουρια laptop (Απλα απ οτι ειδα στα περισσοτερα laptop βαζουν τα windows 8 και οχι τα 8 pro) . Εμενα προσωπικα μ’αρεσουν παρα πολυ γι’ αυτο εχω αγορασει 4 αδειες. Μεχρι και σε macbook pro και imac τα εχω εγκαταστησει με το bootcamp. Παντου πετανε τα windows 8 pro 64bit. Τωρα τι κολλημα τραβατε και λετε οτι ειναι εκτρωματα τα windows 8 δεν καταλαβαινω. Και μην ακουω “πωωωω δεν εχει το start!!!!!”.
Παντως η λειτουργικοτητα τους στο All in One PC Sony Vaio που πηρα προσφατα απο γνωστο καταστημα Ελλαδας το touch ειναι τρομερο. Μονο τα windows RT θεωρω χαλια που ειναι για arm.

anastasis

παιδια και εμενα αρχικα μου την εδωσαν αλλα απλα κατεβαζετε το classical start απο το http://www.ninite.com (πηγενετε κατω κατω και βρισκετε το classical start το τσεκαρετε και πατατε get installer πραγματικα οσοι ξερουν τα 7 δεν θα εχουν κανενα προβλημα! αμα δεν καταλαβατε : https://www.youtube.com/watch?v=acVtWAPq3Y0

lorentzos

Εγω αναβάθμισα απο 7 σε 8 με την προσφορά της microsoft στα 29,99 και εχω να πω οτι μου αρέσουν παρα πολυ, και το ολο concept και η διπλή οθόνη, πολλες εφαρμογές με το store αλλα smartphone και φτιάχνεις το pc οπως σου ταιριάζει. Απλα προχωράμε παιδιά keep walking!!!!!!

keysmith

δεν ξέρω αν έχεις επιλογή να πάρεις laptop ΧΩΡΙΣ windows 8 σημερα. Πρακτικά μονο το eshop φέρνει με χωρίς λειτουργικό, άλλον δεν γνωρίζω. Η MS σε αναγκάζει να πάρεις το λειτουργικό της το οποίο πληρώνεις. Και καλά με τα XP, 7, αλλά και τα VISTA ήσουν πρακτικά υποχρεωμένος να τα αγοράσεις. Σημερα το ίδιο με τα 8. Δεν ξέρω αν ειναι καλά, μπορεί να είναι. Εκ πρώτης δεν μου άρεσαν αλλα οκ, ας τους δώσω μια ευκαιρία όταν χρειαστεί να τα περάσω σε PC. Περιμένω ωρίμανση στο hardware (οθόνες αφής στα λαπτοπ, ειδικά ποντίκια). Δεν είναι τώρα εποχή να πάρεις λάπτοπ σήμερα νομίζω. Κάτι αλλάζει και τώρα δεν είναι το σωστό..

Μιχαλης

Παιδες και εγω αναβαθμισα απο 7 σε 8 με την προσφορα των 29,90 αλλα ειχα καποια κολληματα με τα windows 8 και καποιες επανεκιννησης με το κλασικο μπλε οθονακη και την φραση”ουπς ο υπολογιστης σας αντιμετωπισε καποιο προβλημα” ετσι μια- δυο μου την εσπασε και ξαναεβαλα τα 7 μεχρι να βγει κανα service pack να σωσει λιγο την κατασταση.

Gvirginia

Και μένα στην αρχή,από βίντεο, μου φαινόντουσαν περίεργα έως τραγικά. Τα δοκίμασα σε virtual και σε κανένα μισάωρο άρχισα να εξοικειώνομαι…Τελικά τα αγόρασα (30€ με clean install από ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ Win7) και τα βρίσκω αρκετά καλά. Κάνω τα ίδια με τα 7άρια απλά πρέπει να ανοίγω μία “εφαρμογή” για να είμαι στην επιφάνεια εργασίας…Το search είναι απίστευτα γρήγορο και αποτελεσματικό.
Τώρα σε όσους τα θεωρούν αίσχος κτλ απλά μη τα αγοράσετε,δε σας αναγκάζει κανείς και δε χάνεται κάτι (εκτός άμα είστε μέτοχοι στη Microsoft και πέφτει η τιμή της μετοχής λόγω των W8),απλά το να αναβαθμίσω από πειρατικά σε αυθεντικά μόνο με 30€ αντί για 200+ το θεωρώ τρελή ευκαιρία.

lorentzos

Ο/Η Μιχαλης: Επικοινώνησε με το Ελληνικό κέντρο εξυπηρέτησης της microsoft να τους πεις τη σου κανει και θα σε βοηθήσουν άμεσα, εχουν πολυ καλη υποστήριξη και θα σου βρουν το πρόβλημα σίγουρα, σε ενος φιλου που εκανε παρόμοια κολλήματα μας υπόδειξαν να βάλουμε κάποια αρχεία που μας έστειλαν και όλα λειτούργησαν μετά:))

Nickolas

Προχώρησα και γω σε αναβάθμιση με τα 30 ευρώ στο τεσσάρων ετών λάπτοπ που έτρεχε τα vista και είμαι ενθουσιασμένος. Το μηχάνημα κάνει εκκίνηση άμεσα, δεν κολάει πουθενά και ειναι πια ταχυτατο. Μέχρι και το The witcher 2 έκανα εγκατάσταση και δουλεύει (εννοείται οτι σέρνεται αλλα σε αυτό φταίει το αρχαίο λάπτοπ) εκεί που στα vista δεν άνοιγε καν.
Τώρα όσον αφορά το περιβάλλον εργασιας, πιστεύω ειναι ζήτημα συνήθειας, πάντως σε λίγες μέρες τα δουλεύω πολύ πιο γρήγορα και άνετα απ´οτι πριν.

Xρήστος Κ.

παιδιά μην ακούτε τους άσχετους και τους κομπλεξικούς (έλλειψη της έναρξης , δυσκολία προσαρμογής στο νέο περιβάλλον metro κτλ. – σιγά τα ωα , όποιος δεν μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο των υπολογιστών ας τα παρατήσει και ας ασχολήθει με κάτι άλλο) και αγοράστε η αναβαθμίστε τα 7αρια σε windows 8 ΤΩΡΑ……!!!!……το έχω πάρει στην έκδοση των 30,00 ευρώ έχοντας αναβαθμίσει το λάπτοπ μου με τα windows 7 πριν απο ενα μήνα περίπου , και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος απο το νεο λειτουργικό. τα 8αρια ειναι κλασης ανώτερα απο τα 7αρια.
τα 8αρια ειναι απίστευτα σε όλους τους τομέις , φαντάσου να γίνει και καμια μεγάλη αναβάθμιση οπως ακούγεται και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο , θα κάνουμε πάρτι…!!!

Christos

Δουλέυω με τα 8 απο το Σεπτέμβριο και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Τα είχα στο λαπτοπ και πρόσφατα τα εγκατέστησα και το σταθερό. Τα βρίσκω πιο απλά, αρκετά πιο γρήγορα στο boot και στις εφαρμογές. Γενικά μου αρέσει το concept αν και στην αρχή που τα δούλευα είχα την εντύπωση οτι ταιριάζουν πιο πολύ σε Touch καταστάσεις.

GLeft

πλεον σα βασικο λειτουργικο εχω το καινουριο ubuntu και εχω σε αλλo partition τα 8, τα οποια ειναι τα καλυτερα windows που εχουν βγει. ναι κι εγω τα δουλευω περισσοτερο στο desktop gui γιατι ως “παλιος” εχω μαθει τα shortcuts και δουλευω πολυ με πληκτρολογιο, αλλα ακομα κι ετσι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Κωνσταντίνος

Ρε παιδια,αρκετοι απο δω μεσα που δεν τα μπορουν τα 8αρια απλα λογο ηλικιας(η αλλιως γεροπαραξενιας η και ακομα λογο ελειψης γνωσεων) δεν μπορουν να συνηθισουν το metro ui και ολα αυτα.Εγω στο netbook μου ειχα βαλει τα 8αρια αλλα τωρα με τα xp επειδη ειχα ενα CD με το οποιο γινοταν πολυ ανετα η εγκατασταση(απο τα multirama).Δεν εχω ουτε antivirus ουτε τιποτα,παει σφερα και μπαινω και σε κανα πονηρο σαιτ που και που.Παρολα αυτα ειμαi κομπλε.Τωρα θα ψαξω ποιοτικα hack για σπασιμo windows διοτι θελω να εχω προσβαση και στα σαιτ της Microsoft.παρεμπιπτοντως,οποιος εχει να μου προτεινει τιποτα καλο θα του ειμουν ευγνωμον….

Κωνσταντίνος

*σφαιρα (συνγωμη κιολας)

md03582

Γεια σου ρε @Κωνσταντινος με τα πονηρα σαιτ!!! “λογω ελλειψης” και “ημουν ευγνωμων” και γινεται σπεσιαλ το μήνυμά σου! Παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου. Οταν πλεον συνηθισεις το metro ui, δεν το αλλαζεις.

Sternas Stefanos

Τα Win8 είναι αποτυχία
Τώρα, ο κάθε πικραμένος που τα αγόρασε
προσπαθεί να πείσει και τους άλλους …
για να γίνουν πολλοί.

Σας παροτρύνω να δοκιμάσετε και κανένα άλλο Λειτουργικό
Linux Mint, ArchLinux, PC-BSD, OpenIndiana κτλ έστω και με VirtualBox.

Μερικοί τρώνε ότι τους σερβίρουν, αλλά οι εποχές άλλαξαν…

MichalakisS

Once you go to mac you never go back 😉

Gvirginia

@Sternas Stefanos Ναι μερικοί τα θεωρούν αποτυχία (κλειδώματα κτλ). Άλλοι θεωρούν αποτυχία το Linux (δυσκολία εκμάθησης -για μεγαλύτερης ηλικίας άτομα- έλλειψη παιχνιδιών -η Valve θα το αλλάξει απ’οτι φαίνεται) και άλλοι τα Mac (κλειδώματα,έλλειψη παιχνιδιών). Το κάθε λειτουργικό είναι επιλογή του καθενός και σχολιασμοί “κάθε πικραμένος που τα αγόρασε” δε βοηθάνε την κουβέντα. Είπαμε για 30€ είναι πάρα πολύ καλά….Για 200€ προσωπικά θα έμενα στα πειρατικά 7άρια. Οι εποχές δεν άλλαξαν,τώρα αρχίζουν και αλλάζουν (ενοποίηση Windows/Tablets/Phones-Steam στο Linux και Ubuntu Phone OS) πιστεύω σε κανά 2 χρόνια θα μπορούμε να δούμε αν άλλαξαν οι εποχές. Όπως είπες υπάρχει το VirtualBox για να δοκιμάζουμε άλλα λειτουργικά…Δεν αναγκάζει καμία εταιρεία να αγοράσεις/κατεβάσεις το λειτουργικό της. Δοκιμάζεις/βλέπεις και επιλέγεις.Στο θέμα αυτό σχολιάζουμε την τιμή των W8 ας μη γίνει OS war. Άμα κάποιος πείθεται από εμένα στο να επιλέξει λειτουργικό φαντάσου τι θα παθαίνει από τις διαφημίσεις και τους “τεχνικούς” στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Όλοι εδώ μέσα σχολίασαν την εμπειρία τους με τα W8 σε σχέση με τα XP/Vista/7, δεν έθαψαν κανένα άλλο λειτουργικό.Τα 8 είναι απειροελάχιστα καλύτερα των 7,είπαμε καλό να αναβαθμίσει κανείς είναι άμα έχει XP(δε θα έχει ενημερώσεις) και Vista (γιατί τα θεωρούν βαριά κτλ) με 30€.Αν έχεις 7 μείνε… Συνέχεια »

Κωνσταντίνος

@md03582 Πω,πω,τωρα που το βλεπω ορθογραφικα ειμαι απαραδεκτος..Δεν πειραζει αδερφε,απο τα λαθη μαθαινουμε!!!

Jacob

παιδες επειδη δε το εχω με το w8.. τα εχω δει σε καταστηματα και μου αρεσε πολυ η φαση.. αλλα ακουω συνεχως.. πωπω θα ειναι κλειστα/κλειδωμενα.. (ξερω γω σαν συστημα εννοουν). τι παιζει δλδ? θα ειναι κατι σαν το mac/linux να μη μπορεις να κατεβαζεις ελευθερα οτι θες κλπ??? Γιατι με ενδιαφερουν πολυ! Απαντηστε μου αν μπορειτε plz

md03582

@GVirginia με καλυψες απολυτα με την απαντηση που εδωσες.

@Κωνσταντινος εννοειται οτι απο τα λαθη μας μαθαινουμε! Παντως το ποστ σου τα εσπαγε!!

md03582

@Jacob αυτοι που λενε περι κλειδωματων παρακαλω πολυ να κανουν τον κοπο να μου το εξηγησουν κ εμενα, γιατι εγω προσωπικα με τα windows 8 pro που τα αγορασα με 60 ευρω δεν βλεπω απολυτως κανενα κλειδωμα, κατεβαζω τα παντα και εγκαθιστω τα παντα και θεωρω οτι τα σχολια περι δηθεν κλειδωματων ειναι ειτε απο ασχετοσυνη ειτε απο φθονο

Sternas Stefanos

@Gvirginia
Γιατί το παίρνεις προσωπικά φιλέ μου
Τελικά το έχεις αγοράσει το “Crapware” Os της MS …

md03582

…είτε και τα δύο μαζί..

Gvirginia

@md03582/Jacob Αυτό που λέμε “κλειδώματα” είναι για τα Metro Apps (πιστεύω να καταλαβαίνετε ποια εννοώ),ότι για να μπουν στο Microsoft Store πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις (πχ τα παιχνίδια να μην έχουν υπερβολική βία και τέτοια) γι’αυτό η Valve με το Steam τα “κράζει”. Στο Desktop βάζεις ότι θες,δεν υπάρχει πρόβλημα. (Ορίστε και ένα άρθρο περί αυτών άμα τα πάτε καλά με τα αγγλικά https://www.ibtimes.com/gabe-newell-hates-windows-8-blizzard-supports-valve-chief%E2%80%99s-statement-microsoft%E2%80%99s-next-os-%E2%80%98-732094 ) @Sterna Stefanos Άμα διάβαζες τα σχόλια θα έβλεπες πως είπα ότι τα αγόρασα. Έκανες ένα σχόλιο το οποίο “θίγει” και εμένα. Είπα και παραπάνω, εσύ το θεωρείς “Crapware” εγώ όχι. Εγώ θεωρώ “Crapware” τα Mac (και OS και Hardware) αλλά ο γραφίστας και ο κάθε γραφίστας δε τα θεωρεί “Crapware”. Τα 8άρια θέλουν καιρό ακόμα να “ωριμάσουν” Στα Windows 9 μπορεί να είναι ολόιδια με τα 8 αλλά να σου λέει στην εγκατάσταση άμα θες το Metro UI. Τότε δε θα είναι και αυτά “Crapware”? Άλλο να θεωρείς το λειτουργικό κακό και άλλο ένα κομμάτι του λειτουργικού. Όλα τα παράπονα για τα 8 είναι η αρχική (Metro). Προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει (στους σταθερούς, σε tablet/κινητά τη θεωρώ καλή),απλά ανοίγω μία εφαρμογή (Desktop) και είμαι όπως ήμουν στα Windows 7. Εμένα μ’αρέσει να παίζω… Συνέχεια »

kostas

Αναβαθμισα τα 7αρια μου σε windows 8 pro τα εχω απο την πρωτη στιγμη που βγηκαν και δεν βλεπω κανενα αρνητικο στοιχειο. Ειναι σαν τα 7αρια πιο βελτιωμενα ! ολα μια χαρα!!! τα συνηστω !!!

gabriel

καταρχην το οπτικο θεμα ειναι του στυλ σε οποιον αρεσει! σε οποιον δεν…. ας μη το βάλει καν. και δεύτερον σαν λιτουργικό πρόγραμα είναι μαλον πιο ελαφριά και από τα θρυλικά XP!!!!! και το λέω αυτό επιδη έχω ένα λάπτοπ ACER εδώ και 8 χρόνια με PENTIUM 4 στα 2 ghz ,750mb ram σκληρό 40 gb και όμως τα WIN8 τρέχουν αρκετά καλά σε ένα παληό μηχάνημα.

nikolas05

αναβαθμησα και εγω το λαπτοπ μου απο 7 σε windows 8 και ειναι μια χαρα λιγο στην αρχη δυσκολευτικα τα πρωτα 15 λεπτα απο εκει και περα ολα μια χαρα, απλα μινιμαλ και ευχαριστα στην χρηση τους και με πολλες εφαρμογες!!!

x e n o s

Windows 8, εντάξει όλα προχωράνε…. ολα; ΟΧΙ στη χώρα του Αβγανηστάν( η ορθογραφία εσκεμμένη ) , που ζούμε τελευταία….
όποιος έχει connex και το antivirus του, …. θα ανακαλύψει , ότι δεν συνεργαζεται με τα Windows 8, ναι… ναι …. βέβαια το ξέρουν εκει στον ΟΤΕ , αφου τους το … τηλεφώνησα καμμιά 15αρια φορές, από τον Γενάρη έως τώρα …. θα τακτοποιηθεί, λέει και Ο Υπεύθυνος του connex service, θα ενημερωθουν και όσοι εχουν τα Windows 8 ναι … ναι… δυκτιακά ναι…ναι…
Αλλά στη χώρα του Αβγανηστάν σου πουλάνε τα καταστήματα του ΟΤΕ και οι μ’αυτόν συνεργαζόμενοι, υπολογιστες με Wndows 8 αλλά τα προ’ι’όντα υποστήριξης βλέπε antivirus του connex δεν έχουν την συμβατότητα ή αν θες το ISO στη σχέση αγοραστή/ καταναλωτή και εμπόρου.

Πότε θάρθει αυτή η γενιά των ανθρώπων, που θα συνοδεύσει… στην τελευταία της κατοικία την ανευθυνότητα μαζί με την έλλειψη σεβασμου προς τον καταναλωτή;

itboygr

Αναβάθμισα τα win7 σε win8 pro και το laptop μου (3,5 ετών) πάει μπάλα… το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι τα πρώτα 15 λεπτά μέχρι να τα συνηθίσω… 😛 Ένα τσιγάρο έκανα και μου πέρασε… 😉

hogan rebel modelli

These barefoot, really minimalist, trail and hiking shoes Will protect you without you Restricting unnecessarily. As I MENTIONED Earlier, Some enthusiasts prefer trail shoes as bare as Vibram FiveFingers designed for running, aim for most, more protection with the more challenging terrain is preferable. That’s what we’ll concentrate on here.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.