Έγχρωμη εκτύπωση στην τιμή της ασπρόμαυρης

, Έγχρωμη εκτύπωση στην τιμή της ασπρόμαυρηςΗ Xerox καθιερώνει νέα πρότυπα στο περιβάλλον γραφείου δύο νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές, που φέρνουν επανάσταση στην τεχνολογία στερεάς μελάνης και για πρώτη φορά καθιστούν την έγχρωμη εκτύπωση εξίσου οικονομική με την ασπρόμαυρη. Η παρουσίαση των προϊόντων περιλαμβάνει τον έγχρωμο εκτυπωτή Xerox Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser 8860MFP.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια ανάπτυξης, οι ράβδοι μελανιού που σχεδιάστηκαν ώστε να διαρκούν περισσότερο από ποτέ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό έγχρωμων σελίδων που παράγουν, η Xerox μείωσε δραστικά την τιμή της έγχρωμης εκτύπωσης. Συγκρίνοντας το κόστος της συσκευής και του μελανιού, η εκτύπωση με το Phaser 8860 μπορεί να στοιχίσει τα μισά από ό,τι οι αντίστοιχοι εκτυπωτές laser και ακόμη λιγότερο από τους Inkjet.

Σχεδιασμένα ουσιαστικά για κάθε επιχείρηση με όγκο εκτυπώσεων μεταξύ 1.000 και 10.000 σελίδων το μήνα, ο έγχρωμος εκτυπωτής Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Phaser 8860MFP είναι ιδανικά για χρήστες που χρησιμοποιούν το χρώμα για καθημερινά έγγραφα, έντυπα και παρουσιάσεις.

Υπάρχουν επίσης περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα. Με την χωρίς κασέτα χρώματος (cartridge-free) τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox, οι ράβδοι μελανιού, οι οποίες τοποθετούνται απλώς μέσα στα συρτάρια χρώματος που είναι συντεταγμένα ανάλογα με το χρώμα, απαιτούν ελάχιστη συσκευασία και δημιουργούν 90% λιγότερα απορρίμματα από ό,τι οι συγκρίσιμοι laser εκτυπωτές.

Τιμή και Διαθεσιμότητα
Η προτεινόμενη λιανική τιμή του έγχρωμου εκτυπωτή Phaser 8860 ξεκινά από €2.499 (χωρίς ΦΠΑ) και του Phaser 8860MFP ξεκινά από €4.299 (χωρίς ΦΠΑ) και είναι διαθέσιμοι από το Νοέμβριο.

Δείτε επίσης:
> Bang & Olufsen BeoLab 9: Ένα σύμβολο ήχου
> Νέα GPS από τη Mio, με Windows Mobile 6.0
> Νέο Gnet internet cafe στην Κοζάνη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.