Έγχρωμη εκτύπωση στην τιμή της ασπρόμαυρης

Xeron Phaser 8860 & 8860MFPΗ Xerox καθιερώνει νέα πρότυπα στο περιβάλλον γραφείου δύο νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές, που φέρνουν επανάσταση στην τεχνολογία στερεάς μελάνης και για πρώτη φορά καθιστούν την έγχρωμη εκτύπωση εξίσου οικονομική με την ασπρόμαυρη. Η παρουσίαση των προϊόντων περιλαμβάνει τον έγχρωμο εκτυπωτή Xerox Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser 8860MFP.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια ανάπτυξης, οι ράβδοι μελανιού που σχεδιάστηκαν ώστε να διαρκούν περισσότερο από ποτέ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό έγχρωμων σελίδων που παράγουν, η Xerox μείωσε δραστικά την τιμή της έγχρωμης εκτύπωσης. Συγκρίνοντας το κόστος της συσκευής και του μελανιού, η εκτύπωση με το Phaser 8860 μπορεί να στοιχίσει τα μισά από ό,τι οι αντίστοιχοι εκτυπωτές laser και ακόμη λιγότερο από τους Inkjet.

Σχεδιασμένα ουσιαστικά για κάθε επιχείρηση με όγκο εκτυπώσεων μεταξύ 1.000 και 10.000 σελίδων το μήνα, ο έγχρωμος εκτυπωτής Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Phaser 8860MFP είναι ιδανικά για χρήστες που χρησιμοποιούν το χρώμα για καθημερινά έγγραφα, έντυπα και παρουσιάσεις.

Υπάρχουν επίσης περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα. Με την χωρίς κασέτα χρώματος (cartridge-free) τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox, οι ράβδοι μελανιού, οι οποίες τοποθετούνται απλώς μέσα στα συρτάρια χρώματος που είναι συντεταγμένα ανάλογα με το χρώμα, απαιτούν ελάχιστη συσκευασία και δημιουργούν 90% λιγότερα απορρίμματα από ό,τι οι συγκρίσιμοι laser εκτυπωτές.

Τιμή και Διαθεσιμότητα
Η προτεινόμενη λιανική τιμή του έγχρωμου εκτυπωτή Phaser 8860 ξεκινά από €2.499 (χωρίς ΦΠΑ) και του Phaser 8860MFP ξεκινά από €4.299 (χωρίς ΦΠΑ) και είναι διαθέσιμοι από το Νοέμβριο.

Δείτε επίσης:
> Bang & Olufsen BeoLab 9: Ένα σύμβολο ήχου
> Νέα GPS από τη Mio, με Windows Mobile 6.0
> Νέο Gnet internet cafe στην Κοζάνη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple featured MacBook Pro

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο των νέων μοντέλων MacBook Pro

O Youtuber Luke Miani, ανάρτησε στο Twitter την φωτογραφία του MacBook Pro 14 ιντσών δίπλα στο MacBook Pro 13 ιντσών προηγούμενης γενιάς

Computers Apple MacBook Air

2022 MacBook Air: Φήμες ότι θα διαθέτει Mini-LED οθόνη

Το MacBook Air επόμενης γενιάς της Apple θα διαθέτει οθόνη mini-LED και θα κυκλοφορήσει το 2022. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το DigiTimes.

Computers Apple Apple MacBook

Το AppleCare+ για το νέο 16-Inch MacBook Pro κοστίζει 399$

Το AppleCare+ για το νέο MacBook Pro 16 ιντσών κοστίζει 399$, δηλαδή 20$ περισσότερο από το AppleCare για το μοντέλο 16 ιντσών προηγούμενης γενιάς.

Computers Apple MacBook Pro

MacBook Pro late 2021 με M1 Pro και M1 Max: Οι τιμές στην Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά επαγγελματικών, φορητών υπολογιστών MacBook Pro 14-ιντσών και 16-ιντσών με τη νέα γενιά επεξεργαστών M1 Pro και Μ1 Max.