Έγχρωμη εκτύπωση στην τιμή της ασπρόμαυρης

Xeron Phaser 8860 & 8860MFPΗ Xerox καθιερώνει νέα πρότυπα στο περιβάλλον γραφείου δύο νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές, που φέρνουν επανάσταση στην τεχνολογία στερεάς μελάνης και για πρώτη φορά καθιστούν την έγχρωμη εκτύπωση εξίσου οικονομική με την ασπρόμαυρη. Η παρουσίαση των προϊόντων περιλαμβάνει τον έγχρωμο εκτυπωτή Xerox Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser 8860MFP.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια ανάπτυξης, οι ράβδοι μελανιού που σχεδιάστηκαν ώστε να διαρκούν περισσότερο από ποτέ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό έγχρωμων σελίδων που παράγουν, η Xerox μείωσε δραστικά την τιμή της έγχρωμης εκτύπωσης. Συγκρίνοντας το κόστος της συσκευής και του μελανιού, η εκτύπωση με το Phaser 8860 μπορεί να στοιχίσει τα μισά από ό,τι οι αντίστοιχοι εκτυπωτές laser και ακόμη λιγότερο από τους Inkjet.

Σχεδιασμένα ουσιαστικά για κάθε επιχείρηση με όγκο εκτυπώσεων μεταξύ 1.000 και 10.000 σελίδων το μήνα, ο έγχρωμος εκτυπωτής Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Phaser 8860MFP είναι ιδανικά για χρήστες που χρησιμοποιούν το χρώμα για καθημερινά έγγραφα, έντυπα και παρουσιάσεις.

Υπάρχουν επίσης περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα. Με την χωρίς κασέτα χρώματος (cartridge-free) τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox, οι ράβδοι μελανιού, οι οποίες τοποθετούνται απλώς μέσα στα συρτάρια χρώματος που είναι συντεταγμένα ανάλογα με το χρώμα, απαιτούν ελάχιστη συσκευασία και δημιουργούν 90% λιγότερα απορρίμματα από ό,τι οι συγκρίσιμοι laser εκτυπωτές.

Τιμή και Διαθεσιμότητα
Η προτεινόμενη λιανική τιμή του έγχρωμου εκτυπωτή Phaser 8860 ξεκινά από €2.499 (χωρίς ΦΠΑ) και του Phaser 8860MFP ξεκινά από €4.299 (χωρίς ΦΠΑ) και είναι διαθέσιμοι από το Νοέμβριο.

Δείτε επίσης:
> Bang & Olufsen BeoLab 9: Ένα σύμβολο ήχου
> Νέα GPS από τη Mio, με Windows Mobile 6.0
> Νέο Gnet internet cafe στην Κοζάνη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple iMac iPad Pro

To Spring Event της Apple φέρνει το ουράνιο τόξο στα iMac

H ανοιξιάτικη διάθεση ήταν έκδηλη στο Spring Event της Apple, όπου είδαμε το χρώμα να μπαίνει στη ζωή των iMac.

Computers NVIDIA

H NVIDIA εμφανίζεται απαισιόδοξη για την κρίση των chipsets

H NVIDIA ενημερώνει ότι οι ελλείψεις στην τεχνολογική αγορά θα συνεχιστούν με την ίδια να μην μπορεί να καλύψει τη ζήτηση.

Computers IDC

H αγορά των PC γνωρίζει τη μεγαλύτερη άνθησή της εδώ και 20 χρόνια

Τα PC επανέρχονται και μάλιστα πολύ δυναμικά, αφού η ανάπτυξή τους είναι η πιο δυναμική που έχει δει ο κλάδος εδώ και 20 χρόνια.

Computers featured

O SSD που αγοράζεις μπορεί να μην είναι αυτός που πλήρωσες

Οι κατασκευαστές αλλάζουν τα εσωτερικά μέρη ενός SSD, χωρίς να ενημερώνουν για τις αλλαγές στα μοντέλα τους.