Xiaomi NoteBook Pro 120G και Smart TV X έρχονται στις 30 Αυγούστου

xiaomi notebook pro, Xiaomi NoteBook Pro 120G και Smart TV X έρχονται στις 30 Αυγούστου

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το laptop NoteBook Pro 120G στην Ινδία στις 30 Αυγούστου. Aν και δεν αποκάλυψε καμία προδιαγραφή, η αφίσα που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει μια γεύση του τι να περιμένουμε.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Notebook Pro στην Ινδία πέρυσι με την CPU Intel 11ης γενιάς και φόρτιση 65W, επομένως περιμένουμε ότι το NoteBook Pro 120G θα υποστηρίζει τουλάχιστον φόρτιση 65W και θα έχει έναν επεξεργαστή Intel 12ης γενιάς. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το εάν το “120G” στο όνομα του laptop αναφέρεται σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz ή κάτι άλλο.

Mαζί με το NoteBook Pro 120G θα συνοδεύεται από τη σειρά Smart TV X με ανάλυση οθόνης 4K. Μέχρι στιγμής η Xiaomi διαθέτει τέσσερις τηλεοράσεις της σειράς Smart TV X στην Ινδία, αλλά αυτές αποτελούν μέρος της σειράς Redmi.

Με την κυκλοφορία να απέχει κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα, περιμένουμε από την εταιρεία να αποκαλύψει κι άλλες λεπτομέρειες για τα προϊόντα στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.