Zotac ZBOX 01520, Ένα PC σκέτη… σφαίρα

Η εταιρεία Zotac στην έκθεση CES 2014 έδειξε ένα mini PC που έχει αναμφισβήτητα ξεχωριστή εμφάνιση, αφού έχει το σχήμα μίας σφαίρας. To Zotac ZBOX 01520 βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Core i3-4010U με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz και μπορεί να εξοπλιστεί με αρθρώματα μνήμης SO-DIMM έως 16GB. Έχει μία υποδοχή 2.5 ιντσών για σκληρό δίσκο ή solid state drive αλλά και mSATA υποδοχή (για SSDs του είδους).

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και την έκδοση “Plus”, που θα είναι ακριβότερη επειδή θα διαθέτει προεγκατεστημένη μνήμη 4GB και 500GB σκληρό δίσκο.

Στον εξοπλισμό του… σφαιρικού PC της Zotac, περιλαμβάνονται WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, τέσσερις θύρες USB 3.0, δύο USB 2.0, έξοδος HDMI, Gigabit Ethernet (RJ45) και 4-in-1 card reader. Η εταιρεία δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία διαθεσιμότητας ή την τιμή.

Zotac ZBOX 01520, Zotac ZBOX 01520, Ένα PC σκέτη… σφαίραZotac ZBOX 01520, Zotac ZBOX 01520, Ένα PC σκέτη… σφαίρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

μία χαρά είναι!, γιατί ο σκουπιδοτενεκές που έχει για λογότυπο ένα μήλο είναι καλύτερος ????

Νick-Ch

Αυτό λες “σκουπιδοτενεκές”???

Nick-Ch

========> MAC pro 2013

arg

το έπιασες το υπονοούμενο ! λέω κάτι λάθος ?

bill

εντάξει ρε συ arg, ακόμα και στο hate πρέπει να υπάρχει όριο. και γω βαμμένος hater της apple είμαι αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό με το mac pro 2013. καταρχήν εξυπηρετούν τελείως διαφορετικούς σκοπούς οπότε δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης αλλά ούτε και επιδόσεων. το mac μπορεί να μην αξίζει τα λεφτά που ζητάει η apple αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν κάνει φοβερή δουλειά στο σχεδιασμό, την εργονομία, απαγωγή θερμότητας κτλ

Άγγελος

Φθηνή αντιγραφή του Nexus Q.

Denis

arg όταν μαζέψεις το χαρτζιλικάκι σου από τα κάλαντα και τους μποναμάδες και καταφέρεις να πάρεις to mac pro εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε 😉

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, μερικές φορές κάποιοι χάνετε το μέτρο. Παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Dimitrisbar

αντιγραφή του nexus Q της Google
https://www.youtube.com/watch?v=s1Y5dDQW4TY

arg

Denis τελευταία φορα που ειπα καλαντα ήταν πρίν 30 χρόνια όταν είχα τον 2,86 με DOS και το Button με το turbo πανω στο κουτι που το ανευαζες απο τα 16 στα 32. Απλά γουσταρω να τα λέω όλα έξω απο τα δοντια και όπως είναι. Όσο δεν αξίζει ο τενεκές τόσο δεν αξίζει και η μπάλα.

Nick-Ch

Συμφωνώ εν μέρη εξωτερικά δεν μου αρέσει. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς το πεις και τενεκέ. Τα μέσα του βράζουν 😉

Panagiotis_salonica

Φίλε arg επέτρεψε μου να σου πω ότι το κόμμα μετά το 2 και πριν το 86 δεν χρειαζόταν να το βάλεις. ΣΣ. προσοχή το σχόλιο (αν και διαφωνώ εντελώς με τα σχόλια σου) έγινε με καλή και όχι ειρωνική διάθεση.

arg

φίλε παναγιώτη εγώ τον ξέρω ώς δύο ογδοντα έξι και όχι ώς διακόσιαογδόνταέξι, και δέν ηρωνέυωμε καθόλου τίποτα, απλά η αλύθεια πονάει για μερικους ώρες ώρες.
Και επιδή τώρα τα έχω πιει και τα έχω πάρει, στο φινάλε επιδή δέν τολμάει κανένας τολμάω εγώ.

Μας τα έχετε πρίξει με την apple, τι έχει παραπάνω απο τους υπόλυπους ? ΤΙΠΟΤΑ
Πληρώνετε ένα σορό λευτά για το τιποτα, πλιρόνετε για να είστε φυλακισμένοι μέσα σε ένα άχρηστο λειτουργικό.
Μας ζαλίσατε για το update σε που έκανε το iphone. ένα άχρηστο update μετά απο 4 χρόνια και το κάνατε λές και έγινε η συντέλεια του κόσμου. άντε τώρα να σας δώ σε 3-4 μήνες τι θα λέτε για το iphone 4+++ ιντζες και την τέλεια οθόνη.

δέν σχολιάζω άλλο, βαρέθηκα

admin ριξε το ban ή διέγραψε το σχόλιο μου, το έχω σινηθήσει πλέον.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Denis

arg δε μιλάς εσύ το αλκοόλ μιλάει

τασος_μιχ

εγω που ειμαι hater και ποτε δεν εχω παρει προιον της apple,μπορω να πω οτι οσον αφορα τα μακμπουκ ειναι πολυ μπροστα..και κανενα windows pc δε μπορει να περασει σε θεμα software τα μακμπουκ…παρολα αυτα θα συμφωνησω με τον arg γτ η apple εφτασε ως εδω π εφτασε με το πανισχυρο μαρκετινγκ…ρωταω εναν φιλο μ που πηρε το iphone 5 και πληρωσε 750 για ποιο λογο εκανε αυτη την αγορα…μ απανταει: ρε ποιοτητα σαν την apple δεν υπαρχει πουθενα ασε π δν κολλανε οπως το android…εγω του απαντησα δειχνωντας του το htc one..το οποιο φουλ αλουμινιο και κατ εμενα ανωτερο του iphone 5 και σαφως απροβληματιστο scrolling χωρις κολληματα και κανει 450 στο skroutz…μετα απ οταν το ειδε δεν μιλαγε αλλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games ZOTAC

Zotac SN970: Η Steam κονσόλα που επιθυμεί να αντικαταστήσει το Xbox

Η Zotac, μια εταιρεία αρκετά έμπειρη πλέον στο χώρο των υπολογιστών, κατασκευαστής μάλιστα αρκετών GPU της Nvidia, έκανε την είσοδό της στη CeBIT 2015 με μια αξιοπρόσεκτη κονσόλα. Τι το αξιοπρόσεκτο μπορεί να έχει άλλη μια Steam OS κονσόλα;

Gear CES 2014 MWC 2014 Sony

Sony SmartBand, διαθέσιμο τον Μάρτιο

Το νέο SmartBand της Sony, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Mάρτιο. Το νέο wearable της εταιρίας, το οποίο συνδεέται μέσω Bluetooth ή NFC με την συσκευή σας, παρακολουθεί τις αθλητικές σας δραστηριότητες, την κοινωνική σας αλληλεπίδραση και πολλά ακόμα. Επίσης, προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν […]

Business CES 2014

CES 2014: Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Las Vegas

Η ετήσια έκθεση τεχνολογίας CES 2014 μπορεί να είναι πια παρελθόν η παρακαταθήκη όμως που μας άφησε σε τεχνολογικά καλούδια… ατελείωτη. Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες (7-10 Ιανουαρίου) η ομάδα του Techblog σας κράτησε ενήμερους με όλες τις ανακοινώσεις σαν να ήσασταν εκεί και σε αυτό εδώ το άρθρο συγκεντρώσαμε τα άπαντα από τη CES.

Gear CES 2014 SmartWatches

Wearable Devices, Όσα είδαμε σχετικά με το νέο τεχνολογικό “trend” στην έκθεση CES 2014

H φετινή έκθεση CES (Consumer Electronics Show) που μόλις έκλεισε τις πύλες της αφορούσε κυρίως την “wearable” τεχνολογία. Οι εταιρίες παρουσίασαν κυρίως smart watches και smart wristbands, με διάφορες λειτουργίες και ποικιλία στα τεχνικά χαρακτηριστικά.