Νέα ψηφιακή φωτογραφική HP Photosmart M437

0

HP Photosmart M437Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση της νέας ψηφιακής φωτογραφικής HP Photosmart M437 που προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας με ανάλυση 5 Mpixels. Βασικά της πλεονεκτήματα αποτελούν τα εύχρηστα κουμπιά που διαθέτει, το απλό μενού και η φωτεινή οθόνη των 5,08 cm (2 ιντσών) που εμφανίζει κάθε λεπτομέρεια.

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M437 διαθέτει οπτικό ζουμ 3x και ψηφιακό ζουμ 5x για εκτυπώσεις και μεγεθύνσεις έως και σε διαστάσεις αφίσας. Η επεξεργασία των φωτογραφιών αποτελεί μια πολύ απλή διαδικασία με τις τεχνολογίες ΗΡ Real Life, όπως το HP Design Gallery και η ενσωματωμένη τεχνολογία αφαίρεσης του φαινομένου των κόκκινων ματιών(1).

Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα
•Ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με την λειτουργία anti-shake της ΗΡ, η οποία εξαλείφει τις επιπτώσεις που έχει το ασταθές κράτημα της μηχανής και η μετακίνηση του θέματος
•Ανταλλαγή φωτογραφιών με τον απαραίτητο εξοπλισμό που περιλαμβάνει η συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων μπαταριών και εσωτερικής μνήμης 16 ΜΒ
•Εγγραφή ζωντανών στιγμιότυπων με τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης με ήχο με το απλό πάτημα ενός κουμπιού
•Μαρκάρισμα των φωτογραφιών απευθείας στη φωτογραφική μηχανή, διευκολύνοντας έτσι την οργάνωση και το διαμοιρασμό τους όταν μεταφέρονται στο λογισμικό HP Photosmart Essential.
•Δυνατότητα υποστήριξης Microsoft Windows Vista™
Πρόσθετα χαρακτηριστικά
•Προαιρετικός σταθμός σύνδεσης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Photosmart 2200 για εύκολη φόρτιση και μεταφορά των φωτογραφιών στον υπολογιστή ή τον εκτυπωτή(2)
•Προαιρετικό πακέτο εύκολης επαναφόρτισης HP Photosmart για φωτογραφικές μηχανές με μπαταρίες ΑΑ(2)

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M437 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στο τέλος Μαΐου 2007, σε τιμή λιανικής €119. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα