Kodak EasyShare M 1033 | Λειτουργία έξυπνης λήψης και ποιότητα HD

, Kodak EasyShare M 1033 | Λειτουργία έξυπνης λήψης και ποιότητα HDΗ Kodak παρουσίασε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Μ 1033 της επιτυχημένης σειράς Easyshare με 10 MP, 3X οπτικό zoom, LCD οθόνη 3” καθώς και μια σειρά άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών που διασφαλίζουν την τέλεια ποιότητα των φωτογραφιών σας σε κάθε περιβάλλον. Η Kodak Easyshare M 1033 συνδυάζει πρωτοποριακές λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να βγάλει τις καλύτερες φωτογραφίες απλά και αυτόματα.

Με τη λειτουργία «Έξυπνης Λήψης» η φωτογραφική μηχανή αναγνωρίζει αυτόματα τη σκηνή, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις και εφαρμόζει την προσαρμοσμένη επεξεργασία εικόνας για το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα. Παράλληλα η τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης προσώπου επιτρέπει τη βέλτιστη εστίαση και το φωτισμό των προσώπων, ενώ η αντιθαμβωτική τεχνολογία μειώνει τη θολότητα που δημιουργείται από κίνηση του ειδώλου ή από καταστάσεις γρήγορης δράσης.

Επιπλέον η Μ 1033 επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και videos με ποιότητα High Definition επιτρέποντας την προβολή τους σε οθόνη τηλεόρασης HD, ενώ η βάση HD TV της KODAK κάνει την προβολή αυτή ευκολότερη και απολαυστικότερη. Προσθέτοντας φωνητικές σημειώσεις σε κάθε φωτογραφία σας και με τη λειτουργία προβολής διαφανειών δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χρήστη να πει την ιστορία του με τον δικό του μοναδικό κάθε φορά τρόπο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Kodak

KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Ξεκινά η διάθεση σε Ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 499 ευρώ

Η Kodak είναι η εταιρεία που έκανε τεράστιο όνομα στις φωτογραφικές μηχανές, αλλά τα τελευταία χρόνια επιχειρεί επίσης να μπει και στην αγορά των smartphones. Η νέα της προσπάθεια είναι το Kodak Ektra smartphone.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Το νέο smartphone της Kodak με στυλ από το παρελθόν

Η Kodak δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της, κυκλοφορώντας ένα νέο smartphone με την ονομασία Kodak Ektra. Το όνομα Ektra μας πάει αρκετά πίσω, και συγκεκριμένα το 1941, όταν και κυκλοφόρησε την γνωστή 35 mm κάμερά της.

Smartphones Kodak Kodak smartphones

Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και η Kodak αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των smartphones. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι τον Ιανουάριο στην CES 2015 με το Kodak IM5, ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 13 Megapixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και τιμή 249 δολάρια.