Kodak | EasyShare V1237, M1033, Z1085is

0

Kodak V1237Η Kodak παρουσίασε μια σειρά νέων προϊόντων παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της να κάνει τη φωτογραφία μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία. Αυτή τη φορά, με τη χρήση της έξυπνης ψηφιακής τεχνολογίας η Kodak καλεί τους καταναλωτές να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας και εκτύπωσης.

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak Easyshare V1273 διαθέτει τη νέα τεχνολογία Touch Screen, απλουστεύοντας τη λήψη και την επεξεργασία των φωτογραφιών. Η συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή με ανάλυση 12 megapixels και φακό οπτικού ζουμ 3Χ, διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής LCD 3 ιντσών για ευκολότερη επεξεργασία και έλεγχο. Η V1273 συλλαμβάνει άριστης ποιότητας HD φωτογραφίες και video για προβολή σε τηλεοράσεις HDTV με το HDTV Dock. Εκτός από την V1273, η Kodak παρουσίασε και την ψηφιακή μηχανή Kodak Easyshare V1073, επίσης με οθόνη αφής.

Kodak M1033Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak Easyshare M1033 είναι μια πολύχρωμη, λεπτή και κομψή μηχανή με ανάλυση 10 megapixel. Εξοπλισμένη με φακό οπτικού ζουμ 3Χ και ευρεία οθόνη LCD 3 ιντσών, η μηχανή διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας φωτογραφίες σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, η M1033 έχει τη δυνατότητα λήψης HD φωτογραφιών και video. Η Kodak παρουσίασε επίσης τις ψηφιακές μηχανές M763, M863 και M893.

Kodak Z1085 ISΗ νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με υψηλό ζουμ Kodak Easyshare Z1085 IS είναι μια φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης με ανάλυση 10 megapixel και διαθέτει φακό οπτικού ζουμ 5Χ καθώς και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η Z1085 IS δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γίνουν πιο δημιουργικοί με τη φωτογραφία τους εκμεταλλευόμενοι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ή να συλλάβουν με ευκολία εικόνες και video μέσω των αυτόματων εφαρμογών. Η Z1085 IS συλλαμβάνει επίσης HD φωτογραφίες και video, ενισχύοντας έτσι τη φωτογραφική εμπειρία. Η Kodak παρουσίασε επίσης τις ψηφιακές μηχανές με υψηλό ζουμ Kodak Easyshare Z1285 και Z8612.

Φωτογραφίες και Video σε High Definition
Όλες οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Kodak Easyshare που παρουσιάστηκαν στην CES έχουν τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν εικόνες και video σε high definition. Η προβολή HD φωτογραφιών γίνεται απλή, χάρη στο Kodak Easyshare HDTV Dock. Διαθέσιμο ως προαιρετικό εξάρτημα του συστήματος Kodak Easyshare, το HDTV Dock συνδέεται με την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και προβάλει φωτογραφίες από τις HD φωτογραφικές μηχανές Kodak Easyshare, από κάρτες μνήμης SD ή από μονάδες USB προσφέροντας μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία.

Τιμές και Διαθεσιμότητα
Τα νέα προϊόντα της Kodak θα διατεθούν λιανικώς στο πρώτο εξάμηνο του 2008. Οι φωτογραφικές μηχανές Kodak Easyshare V1273, M1033 και Z1085 IS θα διατίθενται έναντι €299, €199 και €229 αντιστοίχως (οι τελικές τιμές είναι δυνατό να διαφοροποιηθούν την εποχή λανσαρίσματος).

Δείτε επίσης:
> Steinberg Sequel για entry level χρήστες
> Νέα GPS από τη Mio, με Windows Mobile 6.0
> Εικόνα 42 ίντσες από απόσταση 60 εκατοστών

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα