Olympus μ1030 SW | Αδιάβροχη και ανθεκτική

, Olympus μ1030 SW | Αδιάβροχη και ανθεκτικήΕίστε έτοιμοι για την περιπέτεια της ζωής σας; Αν ναι, θα πρέπει να γνωρίσετε τις ανθεκτικές σε πτώσεις, στην παγωνιά και αδιάβροχες μηχανές Olympus µ 1030 SW και µ 850 SW, οι οποίες μπορούν να σας ακολουθήσουν, ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε. Επιπλέον, προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων αποδίδουν άψογες εικόνες με την κορυφαία ποιότητα της Olympus.

µ1030 SW
Δεν υπάρχει καμία άλλη φωτογραφική μηχανή που να είναι τόσο ανθεκτική. Η µ 1030 SW είναι ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος 2 μέτρων, αδιάβροχη σε νερό μέχρι 2 μέτρα βάθος, ανθεκτική στην παγωνιά έως -10°C, ακόμα και βάρος 100 κιλών! Με ένα μεταλλικό εξωτερικό που δεν χαράσσεται και σε τρία διαθέσιμα χρώματα (Platinum Silver, Midnight Black και British Green), αυτό το μοντέλο είναι πάντα έτοιμο για δράση – ειδικά επειδή το ευρύ οπτικό zoom της 3.6x (ισοδύναμο με 28-102 mm) χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό επίπεδο οπτικής διαδρομής για προστασία του φακού κατά την ιδιαίτερα έντονη δράση. Επιπλέον, ο αισθητήρας με ανάλυση 10.1 Megapixels παράγει κορυφαίας ποιότητας εικόνες οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ενώ η υπερμεγέθης οθόνη HyperCrystal II LCD 2.7”/6.9 εκ. προσφέρει μία ευρύτερη γωνία θέσης και μία πιο φωτεινή απεικόνιση – ακόμα και υπό το άμεσο φως του ήλιου. Η μηχανή συνοδεύεται από τη νέα μπαταρία ιόντων λιθίου LI-50B για να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στις λήψεις σας.

µ850 SW
Μέσα σε ένα ελκυστικό μεταλλικό σώμα που διατίθεται σε τρία χρώματα (Starry Silver, Midnight Black και Metal Pink), η Olympus µ 850 SW είναι το στιβαρό μοντέλο της σειράς μ για όλους. Ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος 1.5 μέτρων, αδιάβροχη στο νερό σε βάθος έως 3 μέτρα και σε ψύχος έως -10°C, αυτή η ισχυρή μηχανή συνοδεύεται από την εξαιρετική ανάλυση των 8.0 Megapixels για εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια. Η οθόνη HyperCrystal LCD 2.5”/6.4 εκ. προσφέρει άνετο καδράρισμα και απεικόνιση, ενώ το οπτικό zoom 3x (ισοδύναμο με 38-114 mm) χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο καδράρισμα. Επιπλέον, για λήψεις macro από πολύ μικρές αποστάσεις με μεγάλη ακρίβεια, υπάρχει το ενσωματωμένο φλας LED Macro Illuminator για να φωτίσει με άπλετο φως το θέμα σας.

Με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η Ανίχνευση Προσώπων, η Ρύθμιση Σκιάς και η Τεχνολογία BrightCapture, τόσο η µ 1030 SW όσο και η µ 850 SW παράγουν εικόνες με άριστη έκθεση και εστίαση αλλά και καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Ψηφιακή Σταθεροποίηση Εικόνας είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που προστατεύει από το φλουτάρισμα που προκαλείται από ανεπαίσθητες κινήσεις του χεριού ή από ταχέως κινούμενα αντικείμενα. Επιπλέον, το περιβάλλον χειρισμού διατίθεται στον απίστευτο αριθμό των 38 γλωσσών, κάτι που σημαίνει ότι όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι θα μπορούν να πλοηγούνται στα εύχρηστα μενού της μηχανής τους στη μητρική τους γλώσσα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις προαιρετικές υποβρύχιες θήκες PT-043 και PT-041 για τις µ 1030 SW και µ 850 SW, αντίστοιχα, για εντυπωσιακές λήψεις σε βάθος έως και 40 μέτρων κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Δείτε επίσης:
> Συλλεκτικό RAZR2 με χρυσό 18k
> Luxe.TV HD | Ο Hellas Sat εκπέμπει High Definition
> techblogTV: Sony Ericsson W960i

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.