Τυπώστε ψηφιακές φωτογραφίες δωρεάν, με την προσφορά της Sony

0

Sony DSC-W80Ο τομέας Recording Media & Energy (RME) της Sony ανακοινώνει μια μοναδική δωρεάν προσφορά φωτογραφικών εκτυπώσεων για τις κάρτες μνήμης Memory Stick Micro χωρητικότητας 1GB και 2GB, Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 2GB, 4GB και 8GB και Compact Flash χωρητικότητας 2GB και 4GB.

Κατόπιν αγοράς μίας από τις παραπάνω κάρτες μνήμης Sony Memory Stick ή Compact Flash, θα έχετε τη δυνατότητα να «ανεβάσετε» online 20 από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να λάβετε 20 δωρεάν εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας, οι οποίες θα παραδοθούν απευθείας στην κατοικία σας.

Κάθε πακέτο προώθησης της Sony περιέχει μια κάρτα με ένα μοναδικό κωδικό που σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στην υπηρεσία Fastlab, η οποία συνεργάζεται με τη Sony στον τομέα των φωτογραφικών εκτυπώσεων, και στη συνέχεια να «ανεβάσετε» τις 20 πιο αγαπημένες σας φωτογραφίες που επιθυμείτε να εκτυπωθούν. Για να λάβετε τις δωρεάν εκτυπώσεις σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.fastlab.com/memorystick (για κάρτες μνήμης MS Micro και MS PRO Duo) ή τη διεύθυνση https://www.fastlab.com/compactflash (για κάρτες Compact Flash) και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται.

Αφού, μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στην επαγγελματική υπηρεσία εκτύπωσης Fastlab, αυτές θα εκτυπωθούν και θα παραδοθούν σε εσάς σε διάστημα λίγων ημερών.

Η προσφορά ισχύει, τόσο για την Ανατολική, όσο και για τη Δυτική Ευρώπη. Τα πακέτα προώθησης θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2007 και η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβριο του 2007.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα