Beyond 4.0

Dell Future of Computing | Στην Αθήνα αυτή την Πέμπτη

Dell Future of ComputingΟ στόχος της Dell να βοηθήσει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο να απλοποιήσουν τις υποδομές ΙΤ αντανακλάται στη φετινή περιοδεία της εκδήλωσης Future of Computing. Με τη συμμετοχή ειδικών της Dell, στρατηγικών συνεργατών και άλλων ειδικών, η εκδήλωση προσφέρει στους πελάτες της Dell τη μεθοδολογία για να επιτύχουν τη μείωση του κόστους και της πολυπλοκότητας με στόχο να επενδύουν περισσότερους πόρους στην καινοτομία και όχι στη συντήρηση.

Η απλοποίηση της τεχνολογίας επιτρέπει στους πελάτες να αντιληφθούν το μέλλον.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχουσες και μελλοντικές τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν κρίσιμα επιχειρησιακά ζητήματα. Μεταξύ των βασικών θεμάτων της εκδήλωσης ανήκουν οι λύσεις εικονικοποίησης (Virtualization), η φορητότητα και η ανάπτυξη τεχνολογιών φιλικότερων στο περιβάλλον – Green IT. Στην περιοχή ΕΜΕΑ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε 35 πόλεις από το Όσλο της Νορβηγίας έως το Cape Town στη Νότιο Αφρική.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε στελέχη τμημάτων τεχνολογίας και διευθυντές μεγάλων εταιρειών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στους συνεργάτες της Dell. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μεγάλος εύρος παρουσιάσεων μεταξύ των οποίων:
• Κεντρικές παρουσιάσεις – καλύπτουν θέματα μελλοντικών τεχνολογιών και τάσεων της αγοράς, ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα της τεχνολογίας και θα αναφερθούν στην προσέγγιση απλοποίησης της Dell.
• Επιδείξεις προϊόντων – Οι πελάτες της Dell θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νεότερα επιχειρησιακά προϊόντα της εταιρείας όπως οι φορητοί της σειράς Latitude™ και οι PowerEdge™ servers και να παρακολουθήσουν επιδείξεις υπηρεσιών και λύσεων.
• Εφαρμογές πελατών – Πελάτες της Dell μοιράζονται σημαντικές εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση της τεχνολογικής πολυπλοκότητας στα σημερινά ανταγωνιστικά περιβάλλοντα.
• Δυνατότητα ερωτήσεων και επαφής με τα νέα προϊόντα – Γνώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις από τους ειδικούς της Dell με ιδιαίτερη εμπειρία στην αγορά.

“Το Future of Computing Tour δεν είναι απλά μια εκδήλωση για την ενημέρωση των πελατών για τα επερχόμενα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Dell” αναφέρει η κ. Erin Nelson, αντιπρόεδρος Marketing της Dell EMEA, “αλλά αποτελεί μια ευκαιρία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε βασικά επιχειρησιακά θέματα. Στα θέματα αυτά, η Dell θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους παρέχει στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές για την απλοποίηση της τεχνολογίας”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.dell.com/future

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business CES 2014 Huawei

Huawei, Αρκετά καλό το 2013, στόχος τα 80 εκατομμύρια συσκευές για το 2014

Στη συνέντευξη τύπου της Huawei στην έκθεση CES 2014 στο Las Vegas, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Colin Giles έκανε μια ανασκόπηση του 2013 και στάθηκε στη μετάβαση της εταιρείας, αναφορικά με τη στρατηγική της. Ανέφερε τη μετάβαση από μια εταιρεία που σχεδίαζε και κατασκεύαζε συσκευές σύμφωνα με το τι ζητούσαν άλλες εταιρείες, σε μια εταιρεία […]

Business CES 2014 Pebble Pebble smartwatch

Pebble Steel, Έξυπνο μεταλλικό ρολόι, κομψό και με App store

Φαίνεται πως η χρονιά που διανύουμε θα μας χαρίσει επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες αφου η εταιρεία Pebble, η οποία μετά το περσινό Pebble Smartwatch, παρουσίασε στη CES 2014 το διάδοχό του, το Pebble Steel, ένα smartwatch σε μεταλλικό σώμα, μόνο που μαζί με το ρολόι χειρός που παρουσίασε, ανακοίνωσε και το App store καθώς και νέους […]

Business CES 2014 NVIDIA NVIDIA Tegra 5

Nvidia, Ανακοίνωσε τον Tegra K1 με 192 πυρήνες GPU και αρχιτεκτονική Kepler

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Nvidia παρουσίασε το διάδοχο του Tegra 4 με την ονομασία Nvidia Tegra K1, ο οποίος θα εφοδιάσει τις φορητές συσκευές τη χρονιά που διανύουμε. Το SoC είναι εφοδιασμένο με 192 GPU cores και βασίζεται στην αρχιτεκτονική Kepler και είναι η τελική έκδοση του Nvidia Tegra 5 chip που […]

Events

SYSTEMS 2008, Διεθνής έκθεση για computers, software & τηλεπικοινωνίες στο Μόναχο

Η έκθεση SYSTEMS θα διεξαχθεί στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου, στο παλιό αεροδρόμιο Riem, στις 21 – 24.10.2008. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος έκθεση στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία. Οι διοργανωτές της SYSTEMS θεωρούν ως βασικό πλεονέκτημα της έκθεσης την άμεση αποτελεσματικότητά της, αποσκοπώντας ταυτόχρονα στην αύξηση της ποιότητας […]